Cynthiasel Merhabalar, Şuanda 25.haftamdayım fakat doktor değişikliği yapmam gerekiyor. Özel sigortam bu hastaneleri karşılıyor. Bu hastanelere giden doktor önerebilecek olan var mı? Olumlu olumsuz yorumlarınızı paylaşırsanız beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden teşekkürler.
brcuclkn Cynthiasel Sincan lokman hekim hastanesinde Bahar hanım var kadın dogum uzmanı ben ona gidiyorum ve çok memnunum tavsiye ederim yani
Mrvbdk Cynthiasel balgat koruda bi bayan doktr varmıs hatta instagramdada vdieolarına denk gelyrm perine masajı ile kesisiz doğumda uzman bi arastr istersen
Bbebek Cynthiasel Medicana hastanesi seda tamsoy atılman.çok iyi bir doktor, sakin pozitif ve net.Senin sormana gerek kalmadan her şeyi tatlı tatlı anlatıyor.Negatif şeylere odaklanıp seni endişelendirmiyor.
Cynthiasel teşekkür ederim tavsiye için, seda hanım için internette bazı olumsuz yorumlar da var. İnsanın kafası çok karışıyor. bi doktora alışınca değiştirmek zor oluyormuş:(
oksijeno2 Cynthiasel merhaba bende ozel sigortani merak ettim hangi sigorta ve ne kadar odedin neler dahil acaba?
Cynthiasel oksijeno2 merhaba benim şirketimin yaptığı sigortaydı. Herhangi bir ücret ödemedim o nedenle. Bir çok sigorta şirketi sgk anlaşmalı hastanelerinde daha uygun fiyat ve paketler sunuyor.