Busfb Doktor ilaç verdi ama geçmiyor sabah 8 de başladı kusma hala ara ara devam ediyor kendimi sıkmaktan et kesiği oldu içim dışım 😩 tuzlu şeyler de işe yaramıyor
Poncikk10 Busfb ilkaylar öyle oluyor me yersen ye kesmiyo ne bulantuyı nede kusmayı allah yardımcın olsun canım
elfferdgn Busfb zofer en etkilisi prilam uyku yapiyor ve hafif zofer 4mg al pembe rengi onu kullanıyorum ben o daha iyi geliyor 14+3 teyim hala mide bulantilarim var
Hilalbasak Busfb canm malesef seni üzmek istemem ama boyle cekiceksin biraz.Cunku hicbirsey care olmuyor sadece hafifletiyor .Prillam iyi gelmiyorsa doktorun zofren versin daha agiri .Bu haftalar tam pik yaptigi haftalar .16. Haftaya kadar biraz daha rahatlarsin cnm sabret😔😔biliyorum cok zor bunu soylemesi.O aylarda 8 kilo vermistim su bile icemiyorm .Sadece peynir zeytin ekmek yiyebiliyordum onuda cikartiyordum hemen tiksinmelerde cabasi hele agzimda da pis bir tat vardi .su an 36 .haftadayim simdide baska skntilar var yani genel olarak hamileligim kotu gecuyor
Poncikk10 Busfb bana kolonya iyi geliyordu naneli şeker sende dene istesen leblebi çubuk krakerde bitirir biraz
Busfb elfferdgn inşallah ilaç mideme inmeden çıkıyor Allah yardım etsin herkese şuanda da dişlerimi sıkıyorum
Gorkeminannesi Bence tuzlu seyler daha cok gaz yapiyo o da bulantiya ve kusmaya yol açıyor ben de hic bisey yiyemeyip kusmaktan yatak döşek olan biri olarak serumla biraz toparladım dramamine bana iyi geldi o da fayda etmeseydi zofere gecicektim hatta aldim duruyo ama suan dramamine bulantımi kesmeye oldukça yardımcı oldu yarin alıp deneyin doktor yazdi bana da kafama göre almadim o yuzden gonul rahatlığıyla öneriyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻