Melekbebek İki gündür sol böbreğim de aşırı derecede ağrı var dayanilmayacak derecede 25+5 günlük hamileyim sıcak su falan hiç bişey fayda etmiyor başına gelen varmı sebep ne olabilir sizce
Mirmirlokum Melekbebek tam bir bilgim yok ihtimal olarak ilerlemiş idrar iltihabı olabilir ,büyüten rahmin baskısı olabilir doktora gidin muhakkak iltihapsa önlem alınsın
Mrvnrtprak Melekbebek böbrek genişlemesi hamilelerde sıkça karşımıza çıkıyor. Geçici bir problem gebelik sonrası düzelirmiş bende var kaburgalarımı bile ağrıtıyor sıcak soğuk bişy fayda etmiyor. Geçmiş olsun korkulcak bişy yoktur inşallah 🙏🏻
Teslime_sinan Melekbebek şakın sıcak su koyma büyük ihtimal böbreğin de genişleme var hemen ürolojiye git o seni yönlendirir benim hala genişliyor
Canselkursunn Benimde sağ bobregim sıddetli bi sekilde agrımıstı ateslendım hastaneye gıttım ıdrar yolu engeksıyonu fark edilmediği için enfeksiyon böbreğime geçmiş 4 gün kaldım allaha şükür şimdi iyiyim
kizannesii Bende şuan aynı şeyi yşıyorum bi haftadır nerdeyse.26. Haftadaydın bnde sanırım bu haftalarda özellikle çok rastlanıyo doktora mutlaka git canım. Bu sayeede dogum korkum geçti buna dayandysam dogururum da dedim yani.çok hafif idrar tolu enfeksiyonu olmşum ama bu kadar enfeksiyon böyle agrı yapmaz dedi. Radyoloji dr.u ultrasonla baktı böbreklerde genişleme var dedi ama gebelikte bormal dedi.bebek baskı yapıyomş çnkü.Serumlar falan takıldı acilde.ama eve geldik gece yine başladı hadi dedim tekrar gitmicem dr a çnkü yapılck bişey yok 3-4 gün agrıdıkça evde sıcak su viks parol takıldım.gündüz bişey yok genelde akşam oluyo. En son dün kendi doktoruma dedim geçmiyor agrılarım.mecburen antibiyotik volteren fitil ve purinol verdi.dünden beri içiyorum şuanlık iyim inşallah tekrar başlamaz.çok zor gerçekten agrıdan sinirden çok agladım çnkü.sende ihmal etme git bi doktora
kizannesii Bide benmde sağ böbreğim. Hep internette okuduklarımda sağ böbreklernden rahatsz olmşlar.ve ilerlerse falan katater takılması gerekiyomş ihmalmetmeden git doktora
Melekbebek Teslime_sinan ağrıdan ağlıyorum şuan anlatamam yani o duyguyu hemen randevu alıp gidiyim ben o zaman