byzknn Selam anne adaylarm. Nasıl geçiyor hamilelik. İstediğiniz herşeyi yiyormusunuz yoksa sağlıklı beslenip dikkat ediyormusunuz ☺️☺️
kahvesever__ byzknn güzel geçiyor çok şükür sağlıklı besleniyorum her istediğimi yiyemiyorum maalesef yasakladı doktorum herşeyi
tazebiranne_hg04 byzknn ilk aylarla bebek yenilenlerden etkilenmiyormuş yiyoruz bakalım sadece düşük riskimiz var 🙁
Ftynur byzknn ilk 1 hafta aşırı mide bulantım vardı fakat şuan geçti 12+1 olduk her istediğimden azıcık olsun yiyorum hatrı kalmasın diye ama sağlıklı beslenmeye de özen gösteriyorum🥰
sdymtl Ben diyetisyene gidiyorum bu nedenle de sınırlı yiyorum. Ama iştahım açık mı açık valla 😀 şimdi bile midem gurulduyor 😀
byzknn sdymtl benimde açık engel olamıyorum hem sağlıklı olanları tüketiyorum hemde canımın istediklerini de yiyorum valla yermezdik yapmıyorum sadece ilk aylar dikkat ettim yemedim ama 5 aylık olduk koyverdim tadını cıkarıyorum 😅😅
sdymtl byzknn Canım çok çekerse ben de yiyorum ama tadımlık 😀 ben obezken hamile kaldım da dikkat etmem gerekiyor yoksa gömerdim valla 😀
byzknn Ftynur aynen bende 1-2 hafta bişey yiyemedim bulantılarım oldu sonra geçti çok şükür baya iştahm açık 🥲