Meralarem Benim 6. Hafta da birden kanama boşalmıştı otururken. Doktorumu aradığımda hemen acile git dedi.
Orda muayene edildi kalp atışı zayıftı. Proluton Depot yaptırdım. Zaten estrofem, progestan fitil, prolutex ignem vardı düşük önleyen. Coraspini kestik. Kalp atışı zayıf dediler diye Oksapar 4000 başladık. Kanama ortalama 10 gün devam etti bazen kahverengi bazen kırmızı az çok. Kırmızı olunca muayene için gidiyor iğne yaptırıyordum. Ancak 10 günün sonunda sabaha karşı kalktım göğüs hassasiyeti yoktu. 9 gibi uyandığımda yine kırmızı kanama vardı. Acile giderken kaşık ve bel ağrısı başladı. Gittiğimde kalp atışı yok kürtaj denildi. Tekrar çıktım devlete gittim. Orda da aynısı denilince kürtaja öyle girmiştim.
Tüp bebek doktoruma gittim 1 hafta sonra filan parça var mı yok mu ona baktı. Hazır hissedersen 2.adette transfer yaparım tekrar dedi. 5 Haziran’da ikinci transferi oldum şuan 33+4 olduk. Tabi bu sefer ilaçlarıma omegaven + izotonik serum eklenmişti. Yine lekelenme oldu 1 ay günlük progestan 100 mg iğne yaptırdım kendisi 7-8 güne durdu ama 12.haftaya kadar devam etmiştim