Kadereymn Bu sorunun platformu burası değil biliyorum ama bilen varsa cevap verir mi rica etsem. 3 saat 4 saat uyuyup memede sadece 4 dk duruyor ama 4 dk güzel emiyo 16 günlük
Kadereymn Kadereymn hiç anlamıyorum vicdan yapıyorum aç uyuyo diye valla nereden anlıyam doyduğunu😒🤦♀️
mommasBoys Kadereymn aktif emiyordur canım merak etme günde 7-8 bez doldurması yeterli doyduğunu anlaman için
Deletedmom_30 Kadereymn her bebeğin emme süresi fsrklıdır kimisi 5 dakika da boşaltır memeyi kimisi 20 dakika da 🥰günde en az 5 tane çişli bez alıyorsanız doyuyordur
Kadereymn iremss günde 10 kez alıyorum her aldığımda çok az da olsa kaka da çişde oluyo sarılığı yok çok şükür.
C-12 Kadereymn canım daha çok ufak çenesi yoruluyordur hemen onun sonradan açılıyor onlar merak etme doymasa ağlar zaten bende çok yaşadım bu tereddütü, uyurken şırıngayla falan süt verdim yani aç zannedip 😂 hiç dert etme sen doyuyordur o ☺️
Ozlem2206 Kadereymn kendi bırakıyosa sonrasında ağlamıyosa doyuyodur canım her bebek memede kalma süresi değişir sütünüzün az veya çok olduğunu siz bilirsiniz zaten
Kadereymn Ozlem2206 kendi bırakıyo ağlamıyo da canım. Çok sağolasın cevabın için bilgilendim sayenizde 🙏☺️❣️
Trusttheunknowm Kadereymn bir yerde okumuştum. Bebek memede aktif olarak sadece 4dakika emer alacağını alır geri kalan emme duygusal ihtiyatçtır diye aklıma o geldi:)günde 4-5çişli bezi varsa douyuyordur. Sağlık ocağına haftalık kilo takibüne de götürün karşılaştırın ordan da anlarsınız.