Maya22 Arkadaşlar bu cuma inş epidural sezeryan doğumum var , daha önce bu durumu yaşayanlardan olumlu destek alsam olur mu 38.0 da oluyorum
psychologist Maya22 ben 37+6 da oldum çok şükür iyiydik inşallah sizinde güzel geçer. Çıktığımda ağrım vardı dedim ben kalkamıcam kıpırdayamıcam asla çok ağrıyor falan akşamına hastaneyi turladım 🤣 (yürümek gerek diyorlar ya)
Denizmavisi23 Maya22 canim hicccc korkma iğne. Acitmiyor sondayi iğneden sonra vuruyorlar anlamıyorsun zaten 5 dkka içinde bebek çıkıyor 15 dkka içinde de seni dikiyorlar sonra odana çıkıyorsun kum torbası kokuyorlar uyuşuk olduğun için ağrın olmuyor zaten 3 saat sonra uyusuklugun geçiyor hafif ağrın oluyor oda normal dayanilmiycak gibi değil seni hemşireler gelip giydirip kaldırıyorlar yürüyorsun ilk yuruycegin zaman asag bakma sakın direk karşıya bak derin nefes al basın dönmesin ondan sonra zaten sen kalkıp yürüyorsun 🙂bnde tam 38.haftada doğum yaptım sancım vardı şimdi 2.ye hamileyim rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin
Maya22 Benim son haftada tansiyonum yükseliyor, idrarda protein de çıktı risk almak istemiyorum , alfamet kullanıyorum
Maya22 psychologist kuvoze girdi mi benim tek korkum o biraz , ama doktor ciğerleri zaten gelişti dedi