benimmdunyamm Önceden gögus hassasiyetim vardı geçti şimdi millet diyor göğüs hassiyeti geçince bebegin kalbi durmuş oluyor falan diyor korktum
kizannesi_1004 benimmdunyamm öyle bir şey yok canım gebeliğimi ilk öğrendigim zamanlarda goguslerim.taş gibiydi hatta adet olacağım sandım. Sonra öğrendimki hamileymişim ve bir süre sonra tamamen söndüler ama cok sükür suan 39.haftadayiz
aleladebirmom benimmdunyamm kendimi tutamayıp söyleyeceğim. Hangi salak söylediyse saçmalamış. Bakma sen ona Ben 40 haftalığım hiiç göğüs hassasiyetim olmadı bile Herkesin aynı olmuyor. Sinirleniyorum böyle saçmalıkları duyunca
Junebaby 8inci haftada gecmisti, simdi 18+5’teyiz. Lutfen kendini strese sokmamaya calis, belirtiler bir gidiyor bir geliyor sahsen bizde, icini ferah tutup kendine dikkat etmeye devam… :)
EgesMomm benimmdunyamm Millet doktor kesiliyor başımıza aldırış etme bence Koca karılık yapıyorlar anca 🤔
Svmbhc aleladebirmom Ayy resmen icimden geceni soylemisin . Korkma canim bende 24 haftadayim ilk ay oldu sonra bidaha hic olmadi cok sukur hareketlerinide hisediyorum kendide iyi gayet hic stres yapma normal bir durum
iremss benimmdunyamm kim bunu diyen öcüler ya benm hiç olmadı bile 2 gebeliğimde boşa stres yapma bebişim
babygeldi Saçmalığa bak bence doktorun dışında kimsenin söylediği şeylere kulak asma boş yere kendini strese sokma
Dmllale Alakası yok ilk haftalarda ağrı sızı oluyordu sonra bir anda kesildi çok şükür 22 haftalık olduk
Murgul benimmdunyamm İlk gebeliğim de kalbi durmuştu. Ama sızısı hassasiyeti vardı. Kürtajdan sonr geçti Şu çok bilmiş insanlara yaa sabır
Zambak55 benimmdunyamm mrb öncelikle burada bir sürü hamile ve hassas anne adayları var öncelikle böyle bir post açmadan önce diğer annelerin de üzüntüsüne sebep olabileceğinizi düşünün lütfen sizin de dediğiniz gibi diyorlar yani böyle bir durum yok benim göğsüm bir gün hassas bir gün normal bu postu öyle bi anımda görmüş olsaydım bunun üzüntüsünü atamazdım düşünmekten lütfen her duyduğunuza inanmayın ve direk yazmayın
benimmdunyamm Zambak55 valla kusura bakma yazarim aklıma takılan bana dert olan şeyi yazarım burası sormak için var yorumları okudum için rahatladı sende oku seninde için rahatlasin o zaman
Ozlem2206 benimmdunyamm göğüs hassasiyeti en çok ilk zamanlar olur ben yan yatınca bile acırdı ilk haftalar şuan 30 olduk hiç kalmadı çoktandır korkmayın ☺️
Zambak55 benimmdunyamm herşeyi yazamazsınız en azından hassas içerik diye yazabilirsiniz başlığa direk yazmışsınız bu bencillik herşeye inanarak mı geçireceğiz 9ayı olumlu şeyler görmek istiyoruz @NaimeYilmaz lütfen destek olur musunuz
kizilimmsi Hamilelik sürecinde öğrendiğim bir şey varsa o da kaç çocuk dogurursa doğursun kimsenin hiç bir halt bilmediğidir. O sebeple böyle şeyleri çokta sallama tereddüttesen sadece doktoruna danış
benimmdunyamm kizilimmsi aynen ama işte sürekli doktora ulaşamıyoruz buraya soruyoruz annenleri uzmekten başka birşey yok