sheyda1991 Herkese iyi akşamlar. 25+2 gebeyim. Dün bir kez bugün 2 kez olmak üzere iç çamaşırıma akan bir sıcaklık hissediyorum ve akabinde banyoya gittiğimde renksiz kokusuz bir ıslaklık görüyorum. 3 gündür fitil kullanıyorum ve kokusuz renksiz sadece beyaz akıntım oluyor onda biliyorum. Ama bu sanki idrar kaçırmış gibi hissettiriyor ama idrar kaçırsam da anlarım tabi. Rahim ağzı uzunluğum ve amniyon sıvım gayet iyiydi en son çarşamba kontrole gittiğimde. Bu durumu yaşayan oldu mu acaba?
Mrv1007 sheyda1991 29+5’teyim ben, neredeyse hamileliğimin başından beri o sorunu yaşıyorum. Su sızması değil ama akıntı problemi çünkü doktorum sürekli suyunun cok iyi olduğunu söylüyor. Ama idrar mı, akıntı mı, su mu her defasında korkuyorum
kubra22- sheyda1991 canım enfeksiyon olabilir benim sürekli idrar yollarımda enfeksiyon çıkıyo ve doktor kontrolünde ilacımı içip enfeksiyonum geçtiği zaman akıntımda geçiyo
Ozlem2206 sheyda1991 banada oluyo canım bazen oturunca sıvı çıkıyo istemsiz tırnak büyüklüğünde ıslaklık oluyor normal galiba benimde suyum bol yeterli ☺️
sheyda1991 Acile gideceğim eğer bir kez daha olursa ama yine de yaşayan oldu mu acaba böyle bir şey danışmak istedim
Simsim60 sheyda1991 evet ben yaşadım korkutmak istemem ama,sızıntı şeklinde suyum geldi ara ara.akıntı sandım.sonra bir anda sancı kanama derken 22 haftalık erken dogum yaptım.sizde aynısını yaşayacak değilsiniz tabiki.ama gidim bence bir an önce
sheyda1991 Mrv1007 işte benimde kafamı karıştıran bu. Akıntım yoğun kıvamlı beyaz ve kokusuz. İdrar desen zaten kokan bi şey. Gelen sıvı ise kokusuz ve sızıntı şeklinde. Tuvalet ihtiyacımı tamamen giderdim su içmedim ve bekliyorum bakalım.
sheyda1991 Simsim60 hassasiyetinize teşekkür ediyorum 🙏🏻Biraz daha bekleyip gideceğim. Ki doktor sorduğunda net bilgi verebileyim.
sheyda1991 kubra22- çarşamba kan ve idrar hepsine bakıldı. Cuma sonuç gösterdim ve hiçbir sıkıntı yoktu. O yüzden idrar yolu enfeksiyonu eledim bende. Sadece beyaz akıntım vardı. Fitil verdi doktorum. Ama ne kaşıntı, ne koku ne de yanma var sadece akıntı. Tedbir amaçlı fitil kullanıyorum 3 gündür de doktorumun önerisiyle.
sheyda1991 Bir de bebek hareketlerini ben 18 den beri düzenli olarak hissediyorum. Bugünde hareketli yine o yüzden sanırım biraz daha sakinim şu an. Ki panik olsam bir faydası olmayacak biliyorum.
sedroj sheyda1991 benim de öyleydi doktor vajinal muayene yaptı ordan değildi çok şükür. Mantardanmış
Eslemveannesi0 Bende de var sürekli gidip kontrol ediyorum takıntı oldu artık doktorum koku olmadıgı sürece sorun olmaz dedi ama genede korkuyorum
sheyda1991 Eslemveannesi0 ablamda bana koku var mı diye sordu. Kokuda yok evet. İdrardan daha farklı bir koku olduğunu söyledi. Ama ne idrar ne de başka türlü bir şey kokmuyordu.
kubra22- sheyda1991 o zaman hiç korkutma kendini artan progesteron hormonu yüzündende akıntı olabiliyomuş bebeğin suyuda iyi demiş doktor önemli birşey olduğunu sanmıyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️
Eslemveannesi0 sheyda1991 koku yoksa sorun yoktur inşallah benimki bazen psikolojik olarakmı takıntı yaptıgım icin mi kokuyor gibi geliyor fena takıntı yaptım bu durumu inşallah kötü bişey değildir
sheyda1991 Ozlem2206 tırnak büyüklüğünden fazla benimki avuç içi kadar ama dediğiniz gibi benimde suyum iyiydi o yüzden birazcık sakinim 😬
dilarakocc O bi ara bendede vardı doktor fitil verdi fitilden önce renksiz kokusuz su gibi bişeydi sonradan sarı yeşil arası bişey oldu enfeksiyonu atıyo dediler bi doktora görünün derim nolur nolmaz
Gagi Canım benim ilk gebelikte 37den sonra başladı o. Ilık ılık arada bir şey boşalıyor gibi iç çamaşırımı islayiyor. Rahim ağzı sıvısı dediler. Kendini doğuma hazırlıyormuş. Bazı insanlarda çok olur bazılarında az olurmuş. Şimdi 31. Haftamdayım. Bu sabah bi kalktım iç çamaşırım pijamam sırılsıklam ama yatak ıslak değil. Altıma kaçırdım diye düşünüyorum bir daha olursa doktora gideceğim bekliyorum.
Mozarella sheyda1991 fitildendir canim sorcdokturuna ara vermene rağmen sürerse endişe edersin stres yapma
sheyda1991 Eslemveannesi0 inşallah değildir tabi teşekkür ederim 🙏🏻 Bende paniğin bir işe yaramayacağını bildiğim için sakince her şeyi inceleyerek emin adımlarla ilerlemeye çalışıyorum.