Kızlar 18 haftalık olduk normalde de haftanın en az 3 günü ishal olan bir insanım ama doktor 3lü ilaçlarımı yazdıktan sonra da hergün ishal oluyorum yani ayırt edemiyorum ilaçlardan mı oluyor normal mi acaba diye birde afedersiniz dışkım simsiyah zift gibi neden böyle olur ki ?
Birde karnım birden şişti 2 gündür kasıklarımda öyle bir ağrı var ki oturduğum zaman ayağa kalktığımda hani sanki saatlerce idrara sıkışmış gibi iki büklüm kalkıyorum doğrulamıyorum yürürken filan sancı veriyor korkuyorum acaba damarlar mı geriliyor büyümeye başladığı için bilemiyorum
Birde kuzumu hissedeli bir hafta oldu tam anlamıyla değil ama böyle cansız cansız birkaç pit pit yapıyor bazen dünden beri de hiçbirsey hissetmedim çok korktum Allah korusun aklıma kötü kötü şeyler geldi ağladım yattım biraz çok dua ettim elimi karnıma koydum o an bir tane pit diye tekmesini hissettim hafifçe Allahıma ne kadar şükrettim anlatamam Rabbım herkesin evladını bağışlasın insallah değişik sıkıntılarım var dedim ya işte bana yardim eder misiniz bunlar normal şeyler mi ishal sancı filan ne yapmalıyım? 😔😔