Eri9999 Smile ikici sezaryanı olucam 20 ocakta tam 38 haftalık oluyorum o tarihte ikincide bekletmiyolar siz sorun gittinizde
Smile 2bebe1gebe bide sıra bulamıyorum kendi takibimi yapan doktor sıra açmıyor napıcam ben bilmiyorum
Kubraveysl Slnn1122 benim çok tehlikeli rahimde dikiş var 9 aydir hep yatıyorum suan 37+6 Dr cumaya gun verdi yani 38+4 alcak
Hilalll_s Devlet sezeryan için bile 40 ı bekliyor, özelde gitsen 37 de bile alır, bende bebeğim çok zayıf diye araştırma hastanesinde doğum yapayım dedim 39 da daha kontrol verdi halbuki ben reflüden kusmadan mahvoldum
eusl Hilalll_s canım ondan değil ilki sezeryan olanlarda erken alıyorlar normal doğum başlamadan. Riske atmamak adına . Yani ssdv olayı da riskli her doktor göze almıyor
Fatosduzgun55 Smile benımde 2.sezeryanım yarın sabah inşallah bir tersik olmazsa bugun pcr ve kan testlerını aldılar sabah 10 da giricem🤲 38+2 yim…
Smile Fatosduzgun55 bebeğinizin kilosu kaç ve neye göre gün veriyor aşırı merak ediyorum bana ne diyecek henüz sıra bulamadım kendi doktoruma yarın odasına girip soracağım mecbur
Smile Fatosduzgun55 benimde nasip olursa 2. Olucak . Rabbim sizede hayırla sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
2bebe1gebe Smile devlet sanirim onun icin 36 ustu oldugunuzda sabahtan 8.30 gibi hastanede olursanız doktor randevu olusturuyor girebiliyorsunuz ama sabahtan gitmeniz gerekiyor iste
Fatosduzgun55 Smile benım bebegım ırı bebek sekerım oldugundan ve aılesel genetık irilik var. Ilk oğlum 37+0da 4.600dogdu. nişanım gelınce hıc bekletmeden normal dogum olamayacagı ıcın hemen aldı. Şimdiki bebegım de malesef 37.haftada 4.900dü yarın ne cıkar bilmiyorum 😔 bunu da 37de alması ıcın rıca ettım ama hem seker hemde kılolu bebek oldugu ıcın 38.i tamamlasın solunum sıkıntısı olmasın dedi 🧘♂️
Fatosduzgun55 Smile size bir sıkıntısı yoksa içerde kaldıgı bir gun bıle cok kıymetlıymıs doktorum oyle soyledı. Bizdekı sıkıntı hem ben kendım kıloluyum hem bebek artık nefes alamaz oldum yuvarlanıyorum resmen 😂😂
8899ilknur Fatosduzgun55 merhaba bebeklerinin arası kaç ay acaba bende peş peşe doğum yapacağımda üstelikte Sezeryan herhangi bir sorun yaşadınız mı
Smile 2bebe1gebe aaa öyle mi canım İnşaAllah öyledir ya ben yarın bi gideyim inşaAllah öyledir 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
2bebe1gebe Smile yani benim yasadigim yerde boyle hatta ben hep sabah giderdim doguma sin 3 hafta kalan sekreter saglik bakanligi kurali defistirmis ve 36 hafta ustu hamileleri kabul ettiginii soylemisti yanimdaki bi bayana