busrabadur1 Kızlar cinsiyetimizi tahmin edebilir misiniz ?  https://resimyukle.io/r/owXUTGYjwc
moom222 busrabadur1 ben bu tarz yatış şekli ve bacak arasından çıkmayan bişey gördüğümde kız diyorum hadi bakalım ne çıkacak 😂 kaç haftalık bu arada cnm
Ezgi333 busrabadur1 benim bebegim erkek iskelet yapisindan belli olur diyorlardi dogruysa 😁sizinki kiza benziyor bence
busrabadur1 moom222 12+3 canım doktor olası erkek dedi ama 16.haftada tekrar bakarız dedi ben de buraya bir sorayım dedim kız olmasını çok istiyoruz tabiki Rabbim sağlıklısını versin önce 🙏🏼
moom222 busrabadur1 valla bnde kız iatiyorum tabi başta sqglikli olmasida kız evlatra başka ya tutturamadim bn demek erkek 😂
moom222 busrabadur1 yok cnm ya yeni sekiz haftamız bitti bizim dokuzdan gidiyoruz iki hafta sonra randevumuz var on haftalıkken belli olmaz heralde
busrabadur1 moom222 kendini gösterirse belli olur ama tam net 16. Haftada ve detaylı renkli ultrasonda belli oluyormuş
busrabadur1 RaYaRY Canım Google’dan resim yükle yaz direk ınternet sitesi çıkıyor tıkla oraya resim yükle yazar zaten yükle bağlantıyı kopyala yoruma yapıştır merak ettim 😅
RaYaRY busrabadur1 Canım baştan söyleyeyim ben doktor vs değilim sadece kendi çocuğumun kini çok merak ettiğim için fazla didikliyorum ulturasonları yanlış olabilir sadece tahmin yürüttüm 😅
busrabadur1 karakiz1 İnşallah kızdır çok istiyorum ya Rabbim sağlıklısını versin tabiki en başta ama dua ediyorum inşallah doktor yanılmıştır diye
busrabadur1 Ezgi333 İnşallah canım Rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza Almayı nasip etsin inşallah kızımız olsun çok istiyorum 16. Haftayı heyecanla bekliyorum
RaYaRY Kız istiyor muşsun sanırım bende erkek çok istiyorum rabbim tabi sağlıklı bir şekilde nasip etsin hepsi evlat sağlıkla gelsinler 💕 hem kız hem erkek nasip etsin ikisininde tadına bakalım 😅
busrabadur1 RaYaRY Amin inşallah kuzum ama resimdeki olayı tam anlayamadım biraz daha net anlatabilir misin ? Tabiki tahmin zaten burdaki kesin değil :)
RaYaRY busrabadur1 canım ters v şekli var ve kafasi ayrı gibi farkettin mi bilmiyorum ben çok benzettim ulturason videosu çekip cinsiyeti anlatan doktorlar var izleyebilirsin