moom222 Ozseee mometix aQ 0.05 verdi doktor boğaz enfeksiyonum var diye korkma kullan dedi ama bn çok kullanmayı düşünmüyorum kendimi iyi hissettiğim an birakicam
1999luanne Ozseee iliadin verdiler valla kullanıldığına çok şaşırdım ama burun tıkanıklığına sinüs burun temizleme kitleri varya onlarda çok iyi geliyor hele sinuzitten baş ağrısı varsa
kuzeymomsss Ozseee burun spreyi yasak diye biliyorum. Daha 5 haftalık hamileyken grip gibi olmuştum eşim ısrarla burun spreyi sıkıştı, biraz kötü olunca acile gittik doktordan burun spreyi istedik ve hamilelere burun spreyi önermiyorlar dedi hatta sonra sıktığımızı söyledik bir seferden sorun olmaz ama kullanmayın demişti doktor
Gizemin-minnakI @Ozseee saf okyanus suyu kullanıyorum . Burun spreyi değil doktorum ona zararlı dedi . Serum fizyolojikle yıkayadabilirsin eğer açmazsa demişti .
Ozseee yagizinannesii bende bağımlısıyım ama eczanelerde bulamıyorum onun yerini alacak bi sprey arıyorum
yagizinannesii Ozseee evet piyasadan kalktı herhalde o yaaa bende ameliyat olacağım. Burun kanallarım tıkandı artık.
denizolsun Deniz suyu vs hariç çözümü bulan var mı, deniz suyu, nane yağı hiç birisinin yararı olmadı, 6 gündür iliadin kullanıyorum çünkü etkisi geçince burun etlerim birbirine yapışıyor tekrar:( her kulanışım bir vicdan azabı ama nefes alamamak kabus gibi
yagizinannesii Burcudvci46 canım kurtulamadım İnan. Piyasadan da kalkmış. Çok az var kullanıyorum hala. Ameliyat olmam gerekiyormuş.
denizolsun Hala devam ediyorum ama benim durumum biraz karışık, burun damarlarımda ödem olmuş corona sebebiyle, başka spreylerde verdi bana, bugün 9. Gün, doktorun max kullanabileceğin dediği gündeyim. Bugün artık bırakmam gerekiyor.
yagizinannesii Burcudvci46 otrivine mentollü içerisinde kortizon bulunuyor. Bağımlısı oldum artık. Yani burun kanallarım ne durumdadır bilemiyorum. Doktor da ameliyat olmadan bırakamazsın dedi.
yarenaygk34 Zade vital nigefix bende okyanus suyu olanlarda. Al demiştim eşime eczacı tanıdık hamilelerr bunu veriyoruz organik demişler zaten çörekotu yağı gibi kokuyo başta açmıyor gibi geliyor ama 10 dakika sonra nefes almaya başlıyosun ben grip olmuştum geceleri tıkanıyordu burnum nefes alamıyordum o dönem kullandım sadece uyumadan önce