Gullsenn Esra3809 Gebeliğim de 3 ay boyunca kesenin etrafında kocaman bi kanama alanı vardı öyle ki keseden daha büyük dedi doktor düşük yapabilirsin dedi ama 3. Ayımda kendiliğinden kayboldu şuan 28 haftalığız 😇
Lorde Esra3809 Benim.8.haftada düşük tehlikem başladı kanamayla ve 3 ay sürdü. Sonra kanama alanı kendiliğinden geçti. Yarın 31 haftalık olacağım hatta 😊 İnşallah senin de geçer.
Senibeklerken Esra3809 benimde 16.haftaya kadar sürekli kanamam oldum. Kesenin yanında kanama bölgesi vardı. Haftada 1 proluton iğne, günde 3 kez progestan kullandım. Sürekli yattım hiç iş yapmadım. Şuan 36 haftalığız çok şükür.
Ozgun Esra3809 ✋🏻✋🏻✋🏻 Ben varım 6. haftada öyle bir kanama geçirdim ki düşük yaptım kesin dedim ama şimdi 36 haftalık olacağız😊
Ecocan Esra3809 ben varim yakin bi arkadasim var hatta arkadasima biz boyle durumlarda bebegin dusmesi taraftariyiz demisti doktoru ama masallah simdi evladi dogdu 7 aylik bnmkide dogdu cok sukur ilaclarini aksatmadan ic derim progestani ben 32.haftaya kadar kullandim
Ecocan Gullsenn kanama olunca cocuklarin sagliksiz oldugunu dusundugu icin sagliksiz cocuklar dusermis ya arkadasiminda cok asırı kanamasi vardi kesesin etrafinda oyuzden doktoru oyle dedi ama masaallah evladi gayet saglikli 7 aylik suan