Aynur47 Kizlar 29 haftalik hamileyim göğüs ucumm aşırı sizliyor ağrıyor duramıyorum korkuyorum bana bi çare söyleyin neolur ne alayim.ne süreyim şimdiden bişeyler surulurmu göğüs ucuna
Panikliataklianne Aynur47 bende de aynı şey var canım aşırı sizi ağlayacak hala geliyorum ve göğüs ucumda akıntı ve az miktarda kan geliyor iç camasirimdan fark ettim..
Aytflz Aynur47 aynısı bende de oluyor ağlıyorum ağrısı iki omuz arasına kadar geçiyor çok kötü bir ağrı
Gizemin-minnakI @Aynur47 doğum öncesi göğsünüze krem falan sürmeyin . Bu çok yaygın olan bi yanlış . Benim doktorum da konuştuğum ebeler de sakın doğumdan önce bir şey sürme . Doğumu tetiklersin dediler . Doktorunuzla konuşun . En iyisini o bilir .
Melek1111 Aynısı bana oluyor lansinoh krem aldım onu sürüyorum 27 haftalık hamileyim .kremi sürünce anında geçiyo sızlama
Dbs17 Bendeeeee. 20.hafta Çok sık değil ama olduğunda resmen oturup ağlıyorum. Sıcak denedim,soğuk denedim yok ne yapsam nafile. Biri mantıklı bir açıklama ve çözüm öndersin lütfeenn 🙏