Melis3333 7+4 oldum 2 gündür acık ve koyu kahve lekelenmem oluyordu az önce sadece peceteye minicik kan geldi cok panik oldum kötü bisey var mıdır yarın kalp atısı kontrolümz var aynısını yasayan varmı
Poncikk10 Melis3333 benimde oldu ama doktorum detay vermemişti düşük belirtisi mi yerlşme mi diye progestan verdi ilişkiyi yasakladı bu kadar
MerveUmayBerra Melis3333 korkmana gerek yok. Bende de aynısı olmustu doktorum bebek yerlesme döneminde olur demisti. İnsallah sorunsuz bir kontrol geçirirsin
emineessahin Banada kimse bir şey olmaz demişti ama içime kurt düştü gece acile gittim düşük tehlikem varmış meğer hemen progestan başlattılar. Lütfen ihmal etmeyin bir saat sonrası bile geç olabiliyor
Almila44 emineessahin emi arkadaşın da söylediği gibi hemen bi acile gidiverin bi kontrol etsinler ebeler de çok iyi anlıyor bekleye tim yarını
Melis3333 emineessahin tüp bebek progestan iğne oluyorm hergün bide kan sulandırıcı iğne ilk defa kan gördm
minigimankara6- Canım kanamam varsa minicik dahi bile olsa git görün burada bu konuda kimse yardımcı olamaz. Allah esirgesin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🙏🏻