Boniboncuk Kızlar sizde de oluyor mu çokta yemıyorum agır seylerde yemıyorum ama özellıkle akşam 6 dam sonra yedıkleımı sındıremıyorum sanki boğazımda duruyor Hamılelık başlarında sizlerde de oldu mu 8. Hafta
dilarakocc Boniboncuk sade soda için rahatlarsınız şuan bende aynı durumdayım ama soda yok😅 uyanık oldugum halde nefes alırken horlar gibi ses çıkarıyorum tıkandım iyice biraz önce yemek yedim bide doymadım ama bıraktım yemeyi
Morprenses Boniboncuk en baştan en sonuna kadar oluyor bu karnınız büyümeden özellikle neler şişiriyor sizi analiz etmenizi öneririm son aylarda daha beter oluyor. Beni sarımsak çok rahatsız ediyor mesela artık yemiyorum :(
Azra_Mom Boniboncuk sindirim problemi benimde ilk haftalardan başladı şimdi 19+4 hala var yemekten sonra sade soda iç tek yol bu bende şuan içiyorum hatta yoksa karnım gerim gerim geriliyor çatlıcak gibi hissediyorum
dilarakocc Boniboncuk ya böyle karnım o kadar şişiyo ki sanki çatlıyıp yarılcak bebek ordan çıkcak gibi oturdugum zaman zaten mideye doğru çıkıyo hiç nefes alamıyorum 😅 soda olsa hafiflicem yani
Boniboncuk Morprenses yemek tarzı yıyecekler yapıyor bunu. Bir de ozellikşe akşamları oluyor Çok kötü bir durum😞
umayin-ucan-annesi Bende aynı 20.haftadayım hic sindiremyorm yediklerimi yürüyşte yapsam şişiyorum gitgde snirlerim cok bozuluyo kızlar😞
Morprenses Boniboncuk elbette yemek yapıyor 😄 ama mesela bazı şeyler daha çok şişkinlik yapıyor ya da fazla porsiyon yemek. üstüne yürüyüş yaparsanız soda içerek iyi geliyor 👍
Azra_Mom Boniboncuk aynen kahvaltı öğlen yemeği rahatsız etmiyor ama akşam yemeği mahvediyor işte soda içtikten bir süre sonra geçiyor Allahtan