Elfvli Ebrudrgt bende bursa dayım. Pembe mavi hastanesi İsmail kucukerdogana gidiyorum. 3. Dogumum olacak.
Ebrudrgt cgdm-trzi ne guzel canm ya senin eşin sana destek olmuş en azından benmki burnumdan getirdi. Aminnn tesekkur ederim 💖
cgdm-trzi Ebrudrgt eşim, annem, kayınvalidem hepsi destek oldu Allah razı olsun. Doktor risklerden bahsetti dediğimde hepsi riske atma önemli olan bebeğin ve senin sağlığın dediler 😊 Sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
Ebrudrgt Mimebru adaşım 😊 insallah cümlemiz saglıkla alalım insallah. Bebegim ve benim saglıgım rahat bır dogumum onemli tabi ki haklısınız. Ne guzel size destek olan biri var yanınızda benm oyle degil maalesef
Ebrudrgt Elfvli memnunsunuz herhalde 3üdemi aynı hastanede mi. Diger ikisi sezeryan mı normal mi acba
Elfvli Ebrudrgt ilki normal doğum devlet hastanesi 2012 senesinde. İkincisi 2020 de sezeryan oldum. 3. Biraz supriz bir bebek. Evet hem.doktordan hemde hastaneden cok memnunum buda sezeryan olacak.
Lavinyasnmz Ebrudrgt 22 saat suni sancıdan sonra kızım aşağı indi son yarım saat daha uzasa sezeryan olacaktım bence doktorunuza güvenin onu dinleyin
Ebrudrgt Lavinyasnmz hımm anladım canım 🙁 yazdığım sebeplerden oturu sezeryan diyor işte doktorum simdi. Bakalım hayırlısı ya
Falimdacikmadin Ebrudrgt yokuş çıkın Kanala girmesi için. kanala girmemiş tam anlamıyla bilmiyor baş çevresini çapını pozisyonunu neye göre dar diyorlar aklım almıyor. Biraz araştırın örneğin çok meşhur Banu çiftçinin normal Doğum videosunu izleyin anlayacaksınız ne demek istediğimi. Sezaryen hep bi köşede var zaten.
Ebrudrgt Falimdacikmadin canım benm evlenmeden oncede Baska bı dokuyor catın dar gbı duruyor demisti ama. Anneminde oyle ztn dogumu zor gecti vakumla cektıler sıkısma ıhtımal oluyor mus guya oyle 😞