Msa97 Kızlar çakmak Erdem hastanesine gidiyorum büyük ihtimal doğumu da orda yapıcam doğum yapan var mı memnun musunuz fiyatları neler ??
Busraeroglu Msa97 bende oraya gidiyorum, bir aksilik olmazsa orda yapıcam. 1 2 gün önce fiyat aldık. Normal doğum 2500 Sezeryan 3200 İsteğe bağlı sezeryan 4000
Aleynaa1 Msa97 meraba ben 17 Aralık ta orda doğum yaptım 23 gün oldu çok memnun kaldım hastaneden hemşirelerden doktorlardan hepsi harikaydı benim doktorum Zeynep yeşim görgün dü 🌸
Busraeroglu Msa97 ben Ayça ozgurele gidiyordum ama oda hamile bu ay sonu izine ayrılıyormuş. O yüzden bir sonraki randevumu funda Ayşe demire aldım ona gidicem. Sen hangi doktora gidiyorsun, kaç haftaliksin 😊
Msa97 Busraeroglu bende yarın 29 oluyorum geçenler de bir kere Ayşe Funda’ya gittim başka hastaneye gidiyordum memnun kalmayınca onu önerdiler ona geldim iyiydi tatlıydı bakalım hayırlısı
Busraeroglu Msa97 Benim 19.haftam Benimde bir türlü cinsiyet için net birşey diyemediler. 2 farklı doktor kız dedi, geçen gün erkek dediler. Bu haftada funda hanıma gidicem işte bakalım. Olmadı artık detaylıyı beklicem
Msa97 Aleynaa1 doktorunuzdan memnun muydunuz ? Ay hayırlı olsun bu arada bende artık o günlere gelsem 😂
Aleynaa1 Msa97 teşekkür ederim çok memnundum sezeryan oldum ben ameliyat ekini anestesi uzmanı falan da çok iyilerdi 😍gelirsiniz inşallah zaman çok hızlı 😂
Msa97 Busraeroglu cadde bostan da doç dr Zeki Şahinoğlu var 600 lira Kk nakit 550 ama çok iyi bir doktor gerçekten ben uygun diye başka bir doktora gittim ense kalınlığı fazla dedi dalga gecer gibi günlerce kendime gelemedim sırf daha pahalı testleri yaptırayım diye bu doktora gittim herşeyi açıkladı hiç birşeyi çıkmadı bebeğimin yani iyisine gitmek daha mantıkı
Busraeroglu Msa97 bakayim bı o doktora, çok teşekkür ederim. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah hepimiz