Kilaflarinmucizesi Prof Dr cemil taşçıoğlu da perinatoloji ye detaylı ultrason için giden var mı acaba?
Pembekurdele Merhaba kimse yazmamıs yazayim dedim. Ben oraya gitmedim ama özelde gittim dün perinatolojiye siz neyi soracaktiniz
Kilaflarinmucizesi Pembekurdele Randevu buldum gidicem ama tam o gün 24 haftalık oluyoruz bakarlar mı? Bir de detaylı ultrason yapılıyor mu orada bende özele gidecektim ama çok pahalı. Siz ne kadar verdiniz
Pembekurdele Kilaflarinmucizesi Randevu var ise hemen gidin ozaman 18-24 arası yapiliyormuş dün dr öyle demisti. Ben ikili taramaya girdim dün 12+3 ikiz hamileyim 1510 tl ödedik ultrason +kan tahlileri ile beraber ama dr dan çok memnun kaldim medipol çamlicaya gittim
Gizem1186 Bende 19 haftadayim ama erkenmi acaba detayli ultrason icin, ozelde yaptırmayı düşünüyorum ama fiyati sormadim
dml33 Kilaflarinmucizesi 20 24 arasi yapilio en iyisi 22 diyo doktorlar bana 20de git dedi bilmiyorm erken geldi 21 gibi gidicm galiba
Pembekurdele Kilaflarinmucizesi evet canim baya yüksek bizde mecbur kaldik artik giden gitsin hesabindayiz 😔
Gizem1186 Yalniz ikili tarama daha erken donemde yapılıyor canim, detayli ultrason farklı tam net fiyat bilmiyorum ama 400 - 600 arasidir diye düşünüyorum, 2 gun sonra kontrolum var ogrenip yazarım 🙏🏻