sansli_anne Emine003 böyle okuyunca nasıl mutlu oluyorum resmen 10 gündür hayatımı zindan etti mahvetti gözümden yaş dinmedi ikide bir eve gidersen sende ölürsün bebekte diyip diyip duruyor Allah ıslah etsin ne diyim ki Allah sağlıkla kucağıma almayı eder inşallah Allah razı olsun 🌸
Emine003 sansli_anne ayyy tövbe tövbe canım genelde çoğu kişide olabilen bişey bu niye ölesin ayy Allah’ım ya canım bence eğer imkanın varsa sen acilen doktorunu değiştir senin psikolojimi mehvedecek yoksa açılman var mı canım
Emine003 sansli_anne sen hiç kendini korkutma kuzum hiçbir doktor Allah’tan daha iyi bilemez o yüzden sen hep Rabbime sığın Rabbim senin yardimcin olur inşallah 🤲🤗 şuan en çok ihtiyacin olan senin morel canım morelini yüksek tutmaya çalış canım
Elf55 sansli_anne gercekten tovbe tovbe yani. Ben eşimin işinden dolayı baska ilde oturuyorum ama kontrollere memleketime gidiyorum çünkü bulunduğum yerde malesef doğru düzgün kadın doğum doktoru yok. Kanamam oldu mecburen acile gittik doktor geldi ve bana kısalman var dedi eve gidince kanaman olur doğurabilirsin dedi zaten ağlamaktan helak olmuştum o anki psikolojimi asla unutamam. Bana bunun ameliyatı var bile demedi. Sabah apar topar kendi doktoruma gittim sabaha kadar ağladım doktorum içimi öyle rahatlattı ki. Bunun ameliyatı var serklaj ama sana su an için gerek yok dedi. O geceyi kafamdan silmek istiyorum çocuğum stresten ağlamaktan da düşebilirdi allah korusun. Senu çok iyi anlıyorum lütfen doktorunu değiştir
Eymenim8 Emine003 bende 35+5 deyim şuan ve benmde hem 3 cm açılmam var hem de kısalık var bende bekliyorum 🤲
Emine003 Eymenim8 canım senin haftan ne güzel ileri az kalmış inşallah iki hafta daha dayanır bebeğin canım 🥰
Efnan Kızlar bu gün randevum vardı dikiş de atacağız demişti meğer doktorun o günü ameliyat yapmıyormuş. 2 gün beklicez bir de bana anesteziye git dediler covit testi istediler anestezi dene yapılıyor tam olarak?
ozmus Elf55 ben yatmıştım 🙋♀️ 20. Haftada 3cmdi.doktorum sporu bıraktırdı ilişki yasak kontrolleri 3 haftada 1 e düşürdü. Ama dikiş vs atmadı fitil bile vermedi. 😊Ben dde baya dikkat ettim. 36 olduk çok şükür
Elf55 ozmus oh maşallah darısı başımıza🤲3 cm tam sınır dedi doktorum o yüzden vermemiştir doktorunuz belki de
Elf55 gunannesiii benim kanamam olmuştu. Ama herkeste öyle olmuyor ayrıntılı ultrasonda farkediliyor ya da doktorunuz muayene ederken ölçüyorsa
sansli_anne Elf55 evet bu doktorlar insanı ipe götürüyor 10 gündür neler çektim bir ben birde Allah biliyor insanın yüzüne karşı ikiniz de ölürsünüz denir mi hic bişey olmamasına rağmen 10 gündür tek başına bi odada yatırdı beni sağolsun kavga kıyamet çıktım devlet hastanesi mi aman Allah korusun
Melisaa12 27 haftalıkken biz fark ettik kısa olduğunu, 28 hafta da yatış verdiler akciğer geliştirici iğne yaptılar iki doz . Şimdi hastaneden çıkalı 2 gün oldu doktor sürekli yatma kendini iyi hissettikçe yürü dedi
Seymmakck Bende de rahim kisaligi var çok korkuyorum 19.haftamda öğrendim surekli işe giderken yol yürürken karnım açıyordu kasiklarima bisiy batırıp çıkarıyor gibiydi acısı şu an 21 haftalık olasa olduk sürekli yatış yapıyorum prouloton iğne ve progeston kullanıyorum doktorum serklaja şimdilik gerek duymadı haftan küçük demisti hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip eder Rabbım inşallah birde hastanede yatıp çıktıktan sonra evime geldiğim gün oğlumun ilk tekmesini hissettim o kadar güzel bir şeymiş ki allahim alma onu benden dedim Rabbım çocuklarımızı bize bağışlasın
Svdaylmzz Ben 23 haftalıkken öğrendim 2cm dedi ama sadece magnezyum takviyesine başladı günde 4 kere. Bi hafta sonra gittiğimde 3e çıkmıştı. İğne fitil falan vermedi yat da demedi sadece ilişkiyi yasakladı. Siz böyle yazınca şaşırdım benim doktorumda mı bi sorun var acaba diye.
Emine003 Svdaylmzz canım ne güzel yükselmiş bak sen doktorunu dinle benim açılmam felan vardı canim 3 cm di öyle olunca birde 24 haftaliktim benim çok riskliydi ben yattım o yüzden canım iğne fitil de kullandım