Emine003 Pakizeliya plesanta previa yani dimi canım benim öyleydi elhamdülillah bir ay içinde felan düzeldi morelini yüksek tut bebek büyüdükçe yukarı çıkar inşallah demişti doktorum öylede oldu çok şükür geçen hafta öğrendim yukarıya çıktığını progestan felan verdi mi canım
Gumus25 Pakizeliya Evet bana da öyle demişti doktorum 16. Haftada ama hafta ilerledikçe düzelebiliyormuş. Haftaya kontrolüm var tekrar soracağım
Esra-57 Pakizeliya 19 haftalikken de detaylı ultrason söylemişti bizede doktorum bazılarına ilişkiyi yasakliyor ama bize yasak koymadı ayrıca bol bol dinlenmeniz gerekiyor bana kanaman lekelenmen olursa direk acile git demişti bide erken doğum riskin var demişti
Pakizeliya Esra-57 bana da aynısını dediler evimde kalmıyorum anneme geldim evime gitsem bir sorun teşkil eder mi kararsız kaldım doktor da pek iyi şeyler konuşmadı
Esra-57 Pakizeliya canım ben evimde tektim ve ayrıca oğlum var ilgilenmem gereken mesela ona rağmen dikkat ettim ama fırsat buldukça ayaklarımı uzatıp dinlendim evimin işini felan hep tek yaptım şuan 39 haftaligiz eşi yukarı çıktı dedi 30 haftalıkken
Emine003 Pakizeliya anladım canım dikkat et çıkar inşallah benim bi oğlum daha var ona da kendim baktım elhamdülillah çıktı yukarı bol.bol dua et canım çıkar inşallah