Krcaaa Sperm sayısı biraz düşük olup , üç ay iyileştirme ilacı kullanıp ,hamile kalanlar kaç ay sonunda kaldı acaba?
Parla Krcaaa sadece sayı problemi varsa merak etmeyin düzeliyor 3 aya bile gerek kalmayabiliyor. tabii nasip işi ama bilimsel olarak sayıyı arttıran şaseler var. Ekranda bir ürolog şunu demişti; ‘bize lazım olan tek sperm fakat tabiki hamilelik oranını kolaylaştırmak için normal sayı 40 milyon olması isteniyor’ yani ovulasyon zamanınızı iyi ayarlayın 3 ay beklemenize bile gerek kalmaz inşAllah☺️🙏🏼
Merve4680 Krcaaa Benim eşimden kullandı ama yanında bitkisel çay da içti limonlu melisa içti her akşam ve şişe şişe su içti bunlar çok önemli yani minicik bir tavsiye 🙋🏻♀️
Elif_alya Krcaaa Eşim temmuzda hem kasık fıtığı hemde damar genişlemesinden dolayı ameliyat oldu ameliyat önce de sperm sayısına felan baktırdı doktor en az 1 sene gibi çocuğunuz olmayabilir dedi ilaç verdi ilaçtan bile haberin yoktu eşim söylememişti ağustosta hamile kaldım 🙏
benimmdunyamm Krcaaa bende polikistik var esimdede sperm hareketsizligi vardı sayıda sıkıntı yoktu doktorlar sizin tüp bebek yaptırmanız lazım.olmsz falan dedi ben eşime hergun keçi boynuzu çektirdim onu sütle ısıtıp verdim içti ve kolayı kesinlikle bıraktı kola çok fark ettirdi 1 buçuk senelik evliyiz şimdi kendiliğinden hamile.kaldim Allah’a şükür sperm sayısını sigara çok etkiliyor bırakmasi lazım içiyorsa kola da aynı şekilde
[silindi] valla benim eşime %4 gibi bişey dediler sperm sayısı için hiç ilaç filan kullanmadık hamile kaldım ben bi sıkıntı olmadı yani
Krcaaa [silindi] ne kadar güzel ,bizde biraz düşüklük varmış ilaç kullanıyoruz üç aylıkmış biz ikinci ayındayız inşallah bizde de güzel bebekler olur diye Ümit ediyoruz ama beklemek sabır gerektiriyor
Bfduam Parla yüzde 4 olayı ne arkadaşın 40 milyon derken nasıl bağlantı var? [silindi] yüzde 4 kaça mukabil oluyor spermde neyi ifade ediyor? Genelde milyon denir ya.
[silindi] Krcaaa tabi canım benim herşeyin başı sabır. sabredince allah verir. ben de çok hamile kalmayı düşünmüyordum biraz oyaladım filan ama olmadı bi de baktım yaş olmuş 32 dedim yapayım bari :) nasip biraz ama kendini hiç üzme bu konularda
Krcaaa Merve4680 teşekkür ederim tavsiyeleriniz için bizde sağlıklı beslenmeye dikkat ediyoruz ,kuruyemiş,balık,kabak çekirdeği gibi
Merve4680 Krcaaa ve kaju 👍kaju çok önemliymiş doktor arkadaşım kaju ve suya çok dikkat edin ve tüketin demişti ☺️
Merve4680 Bfduam Eşimde enfeksiyondan kaynaklı sperm azlığı be yavaşlığı vardı limonlu Melisa enfeksiyonu azaltmada yardımcı oldu
Parla Bfduam %4 morfolojinin normal yüzdesi olarak kabul ediliyor. Sayı 40 milyon sağlıklı bi sperm olduğunu gösteriyor. 3 opsiyon var spermde.. hız, yapı ve sayı olarak.
Bfduam Parla “3 opsiyon var spermde” ne demek canım? Ve okuyorum bazen hareketliliği durağan hali vs bi sürü ayrıntı yazıyorlar, bunlar nedir? Çok teşekkür ediyorum duyarlılığına arkadaşım ❤🌹
Parla Bfduam yani semen örneği verdiğinizde 3 kategori var onlara bakıyorlar. Spermin hızına (yumurtaya ulaşması gereken hız). sayısına, (ne kadar fazla olursa gebelik o kadar yüksek oluyor) ve yapısına ( kuyruğu var mı, başı var mı, tüm mü yarım mı diye şekline yani) işte bunların olması gereken asgari bi yüzdesi ve sayısı var. onun altındaysa ilaç ya da varikosel varsa ameliyat öneriyorlar. Rica ederim🙏🏼
Bfduam Parla yüzde 4 hepsinin totali mi olmalı? Yapıda kuyruklu mu olmalı? Ve hareketlilik sayıdan daha mı önemli? Tekrar sağ olasın arkadaşım 🌹
Parla Bfduam %4 en düşük morfoloji normali canım.. Tabiki sağlıklı sperm kuyruklu ve tam olmalı. Hayır hareketlilikte sayı da önemli hepsi kendi alanında normal ve olması gereken miktarda olmalı. Siz bi ürolojiye gidin daha fazla aydınlatır sizi. Geçmiş olsun🙏🏼
Krcaaa benimmdunyamm kolayı eşimde bıraktı keçiboynuzu özü içiyor bakalım artık ,1 yılı aşkın süredir deniyoruz tabi bende de prolaktin 30 du ondan mı benden mi bilmiyorum artık hayırlısı