Aag06 hepoyleolurzaten of aman yaaa ben nerden anlayip bulacam acaba yaaa yine bana liste cikartti sunlar alincak diye ayakkabi kemer gomlek vs ulan gun boyu avmde bebeyle yine mukkemmel kosturma beni bekliyor 😭
Aag06 hepoyleolurzaten aynen daha bide oraya giderken calisanlar 30kisi gidecekler pazar sabah 5te yola cikacak Borek,kek,sarma,pogaca yap bi 50kisilik 24 saat ara vermeden caliscaklar yeriz diyor 😂 cansin bu hafta pert 😂😂😂
Aag06 Nazlimom hahahahah kiz oyle yazmissinki esin balgatta gomlekci sandim o isi yapiyor sandim ondan sor dedim ahahahah 😂😂😂🙈
alparslanannesii1661 Nakiscilar yapar ceyiz evleri 1 saatlik is piko makinasinda yapiliyor google ceyiz nakisci yaz ara bilgi al
bebekveannesiii Aag06 makineyle işlenen işlemeye deniyo bebeğim 😂 hani şu kanaviçe var ya işte onun makine işi süsleme falan umarım anlatabilmişimdir😂
Aag06 bebekveannesiii anladim anladim canim baska biri detay verdi saolsun bilmiyordum hic gormedim duymadim 😂😂🙈 baktim internettende buldum sanirim ya tesekkur ederim 😍😍