aras2018 bilgegk 6 7 den assagi yok benim oğlumu özel kecioren hastanesinde Ahmet Şahbaz doktorumuz doğurdu 2018 de 2500 verdik doktorum çok çok iyi şimdi yine hamileyim allahin izniyle yine onda doğuracam su an Tandoğan magnet hastanesinde fiyatı ne kadar olursa olsun doktor iyise insanın gözüne gelmiyor
Nurakin077 bilgegk kuzucum ben bu gün kontrole gittim kendi takipli hastaneme Sincan lokman hekim ben kasımda 6500 e almıştık elim bu gün sordu 7500 TL bı fiyatlar hastaneye göte değişiyor yani lokman hekim hastanelerinde her hastanesi farklı imiş paketi aldığımız danışman söyledi
bilgegk FHKK şuan gittiğim özel klinik 11bin fiyat verdi paket halinde ama sadece doğum icin merak ediyorum fiyatları
FHKK Wonderful_mom Ben oğlumu devlette doğurdum çok memnun kaldım 2. De nasip olursa devlette düşünüyorum o parayı da çocuğumun geleceği için kullanıcam malum eğitimi, alış veriişi bunlar da çok pahalı artık 🥴
Sultan33 Bu konuyu bende merak ediyorum, ben sadece özel koru Hastanesiyle görüştüm geçen ay, sadece doğum o icin 7.500 demişlerdi muayene filan hariç, ocaktan sonra zam gelmiştir diye düşünüyorum, diğer hastaneleri de merak ediyorum açıkçası
FHKK Wonderful_mom malesef artık hiç bir şey uygun değil 😌 market etiket fiyatları bile her gün artıyor 😑
bkts Cukurambar koru 9000 olmus sanirim yalnizca dogum, ben de ocaktan hemen once gittigim doktorumdan paket almistim koru hastanesini secerek 10000 e anlasmistik 5. Haftamdan itibaren takipliyim, ocak sonrasi fiyatlar inanilmaz artmis
dr_boyraci Nazlimom memnun musunuz canan hocadan bende ahmet hocaya gidiyorum.ama değiştirmeyi düşünüyorum