Ikosefecio Anneler siğortalı çalışan anne devletten ne gibi yardımlar alabiliyor ve nereye müracaat etmek gerekiyor bilenler yardımcı olur musunuz 🙏🏼😍
NekwaSultan Ikosefecio Dogurdugun hastanenin bashekimligine muracat ediyosun onlar başvuruyor ordan tam bilgi alabilirsin
Elifefe Ikosefecio sgk’ya Müracaat edeceksin tatlım 32.haftaya kadar çalışırsan doktorundan 32.haftada çalışamaz raporu alacaksın 8 haftalık 8 haftada Doğumdan sonra rapor vericek raporun bittiğinde devlet sana rapor parası vericek 4.000 tl civarında😉bende bayramdan sonraki hafta alıcam inş raporumu 4 gözle bekliyorum😁👍
Melikeznar Ssk lı olsanızda olmasanız da çocuk parası alıyorsunuz bunun için ya kaymakamlığa yada sosyal dayanısma dernegine bebek doğduktan sonra kimlikle basvurmanız gerekiyor. Ben gecen gttim bu sekilde soylediler ilk bebeğinizse 300 lira veriyolar 1 ay sadece bide süt parası var bunu tam olarak bilmiyorum bunun için 170i arayıp öğrenicem
cemilev Melikeznar Artık bebegin kimligi icin hastane başvuru yapınca otomatik olarak PTT ismine yatıyormuş sut parası yeni çıkmış bu sistem
NekwaSultan Ikosefecio Süt parası 10 gun içinde postaneden çekiliyor Dogum parası da 3 ay sonra yine anne tck yle postaneden Şimdiden güle güle harcayın 😉
Papatyamoms Analık hakkı iş göremezlik parası aldigin maaşın birine göre hesaplanıyor her ay parca parca pttye yatıyormuş
NekwaSultan [bilinmeyen] Ben ev hanımıyım esimden sigortaliyim ilkte aldim 300 tl Bunda da 400 tl alicam herkeste alabiliyor