kahvesever__ Fatmanur222 doktorunuz kesin konuştuysa değişmez %99 dediyse daha değişmez ama bir ihtimal 🤔 dediyse değişiyor genelde
Mylove Fatmanur222 32 ye kadar kız ken sonrasında erkek oldu 😂🧿 unisex alın alıyorsanız ama erken daha
PrensS_annesi Fatmanur222 canım çok erken ya 17+4 uz bı kıza benzetiyor lar bı erkeğe en garanti detaylidan sonra alışverişe başlamak
mommyciks Haftadan beri kız dediler farklı doktorlar 25 haftalıgiz şuan . Detayliya perinatolog a gittim o da kız dedi . Bende alışverişe başladım ama okudukça burda yazılanları acaba demiyor değilim 🤔 değişmez artık dimii ya
Minigin_annesi0 Haftada kız dedi. Geçen hafta ayrıntılım vardı oda kız dedi artık 23+4 olduk değişmez diye düşünüyorum.
Aselinkooo Kesin dediyse ultrasonu da iyise değişmez. Ama 14 erken daha. 16 hatta 20dennsonra kesinleşir. Bak benim 24 ama hala net değil🤣
Mylove Millaa Yapmışlardı ama sürekli kıçını döndü kemik yapısından dr kız dı erkekti net olamadı en son bebis dayanamadı memlekete gidince açtı gösterdi pipisini 😂😂
nazli-3451 Bende 14. Haftada cinsiyet için gittim ama bacaklarını kapatıp göstermedi doktor kesin olsun die 17. Hafta da gelmemi söyledi herkes kız diyor ama sağlıklı hayırlısı olsun tabiki 😌👼