Kızlar burdaki postları hep okuyorum. Bu ay göğüslerim 15 gün önceden şişip, kasıklarım ağrımaya başlamıştı. Adetime çok var diyordum bu yüzden bunlar kesinlikle bir belirtiydi benim için. Sonra gittim kan verdim, tabi ki adetime daha 15 gün olduğu için kanda çıkmadı. Burda post açmıştım, bana psikolojik vs diyorlardı ama ben nerdeyse emin gibiydim. Çünkü kasık ağrısı ve göğüslerin şişmesi nasıl psikolojik olabilir ki? Kanda çıkmayınca ben de of yine boşa umutlandım dedim, ama içimdeki şüphe geçmedi. Sonra bir hafta sonra akşam 5 te öylesine bir gebelik testi aldım, bu sefer çok sık rüya görmeye başlamıştım. Normalde rüya görmeyen insan o gün bir sürü rüya gorünce benim içime yine şüphe düştü test aldım. Cok umursamadan yaptim ama bir dakika içinde ikinci çizgiyi gördüm, koştum gecenin 10′unda kan verdim. Onda da pozitif çıktı. Yine adetime bir hafta varken öğrenmiş oldum ama 🤭
Demem o ki bir hafta içinde negatiften pozitife döndü tüm testlerim. Umutsuzluğa kapılmayin ve cidden günunüzü bekleyin. Çnkü erken yapinca çıkmayan gebelik sonrasinda çıkıyor. O sırada ilaç alabiliriz, tehlikeli bir sey yapabiliriz. Yani kan testi bile iki gün sonra pozitif olabilir. O yüzden en iyisi adeti beklemek 😊