GulSey Smile yok canm bu bebeğimi değil ilk doğumumdan olan kızımı küvöze almışlardı bu ikinci kızım 38 haftalık ve şuan yanımda çok şükür
GulSey Slnn1122 evet maalesef vardı bol su içmem gerektiğini söylemişti sağ böbrekte de genişlemem vardı eğer bebeğin gelişimi iyiyse çokta takılmayın bi kaç güne çünkü benim gibi plansız acil bir doğum gelişebilir
GulSey Oekrk her doktor genel uygulamıyor işte inşallah kalbinden geçen olur rahat bir doğum geçirirsiniz
GulSey Tugcedgn kısmet inşallah kalbinize göre olur hersey bebeğinize sağ sağlim kavuşursunuz inşallah 😇
GulSey Oekrk sakinleştirici yapılıyor hatta mide bulantısı olunca da onun içinde ayrı ilaç yapılıyor ameliyat sırasında
Tugcedgn GulSey amin amin ya açıkcası spinalee baş ağrısı bel ağrısı olabiliyo dedi bide ben cok korkağımdır hani uyuyp uyaniyim istedim sizin genel icin varmı tavsiyeleriniz😍
tubahamza GulSey spinalden sonra çok ağrın oldumu?genel anesteziyle kıyasladığında hangisinde daha çok ağrı oldu? Bebişiniz Allah analı babalı sağlıklı büyüsün.
GulSey tubahamza çok tşk ederim valla ikisinde de aynı ağrı oldu diye bilirim yalnızca genelde ayılır ayılmaz başladı ağrılar spinal de ise uyuşukluk geçince
GulSey Tugcedgn kendini çok sıcak tut ve elinden geldiğince yürümeye bak cnm yoksa ağrılar dayanılmaz olabiliyor
Cansumuratt GulSey benim gittğim doktor kahveyr yasak diyor spinalde normalde çok duyuyorum kahve tüketilmesi gerekiyor diye ama benim doktorum içirtmiyor arkadaşım doğum yaptı onda ordan bilşyorum bi sorun olmazmı 🥺
GulSey Cansumuratt ben iki doğumum da da içtim herhangi bi sıkıntı yaşamadım hatta hemşireler bile önermişti
Allahneverdiysee GulSey spinalde ameliyat esnasında acı hissettin mi kesilirken ya da çekiştirmeleri falan 😅
GulSey Allahneverdiysee o süze bağlı ben rahatsız olmadım o kadar acı yok çünkü be doğum yapıyoruz onun İÇİN normaldi hersey
Miri06miri GulSey hayırlı olsun🥰🙏 benimde panik atağım var. Spinal çok korkutucu oluyor mu? Sakinleştirici vs ne zaman yapıyolar
GulSey Miri06miri tşk ederim ameliyat sırasında baya bi ilaç tedavisi veriyorlar o an tedavimize göre serum yapıyorlar serumların içine de gerekli miktarda sakinleştirici koyuyorlar :)