MelekAlyaM Gncakpr canım ben 7 haftalıkken Ankara dan Van a tasındım. Otobusle gelmedım ama uçak kullandım. Ve tüp bebekle hamıle kalmıstım. Bir sorun olmadı şükür ama doktorunuza danısın mutlaka
Gncakpr MelekAlyaM sanırım en doğrusu doktor olacakken sadece riski görmek istemiştim teşekkür ederim fikirleriniz için🙏
Gncakpr sumeyyearas araçla gideceğimiz için koronalık bsy yok ama işte onlarda eltim düşük yaptığı için korktuklarından müdahale edıyorlar gıtme demıyolar ama bizce gitmemelisin diyorlar 🤭
Pelo28 Gncakpr hem tatil icin olsun hem isim geregi hep yollardaydim araba, ucak vs. problem yasamadim doktorda bi sakinca görmedi.
selmabttl3 Gncakpr ay bazı doktorlar öyle ya sinir 🙄başka bi doktora daha git belki o daha iiyi ilgilenir üç tane düşük iğnesi kanaman olduğu iiçin mi verdi
Gncakpr selmabttl3 evet ama sebebini dinlemedi bile ben beraberlikten olurmu dıyecektım sormama fırsat vermedı üstelık kanama gıbı de değildi akıntı arasında kanlı gelmıstı ama hep fitil hem iğne başladı
Yoncaasakin Gncakpr benim düşük tehlikem olduğu halde Sinop’tan Muğla’ya yolculuk yapmıştım ama benim mecburiydi doktorumun izniyle çıktım tabiki progestan ilaç ve iğneyle çıktım şükür sıkıntı olmadı
SekerAnne Gncakpr riskli olduğu durumlarda doktor söylüyor ben Ankaradan orduya gittim 5 gün sorma geri döndüm doktorunuza sorun
Morprenses Gncakpr 1000 km den ev taşıdık 2 kere gidip geldim yolu araçla. Ama eğer düşük geçmişiniz varsa doktora sorun yine de dikkat edin