Busraaaaaa__ Sincapannesii ben kullanıyorum bulantılarımı durduran bişeyler yememi sağlayan tek ilaç🙏🥰
karaca_05 Sincapannesii 20. Haftaya kadar kullandım birkaç gün önce bıraktım kendimi denemek amaçlı geçti galiba hiç bitmeyecek gibiydi oysaki🙄🙄
FatihBatur Sincapannesii hem ilk gebeliğim De hem 2. Gebeliğim de kullandım 👍🏻 Cunku bir tek o ise yarıyordu
Askiletotomsu karaca_05 Benferus Busraaaaaa__ Genelde doktorlar ağır ilaç o diye vermiyorlar mis sizin ki nasıl ikna oldu kizlar
Benferus Askiletotomsu son çare olarak verdi yoksa acilden çıkamam 3 gün hastanede yattım bulantıdan🤷🏻♀️
Busraaaaaa__ Askiletotomsu kusmaktan gözüm açılmıyordu su içsem geri çıkarıyordum değerlerim falan baya düştü hastahaneye yatış falan verdi doktorum sonra yazdı doktorum onun sayesinde toparladım biraz yiyebiliyorum bişeyler
DRYD Ben de kullandım. Prilam vermişti önce ama hiçbir etkisi olmadı. Sonradan zofere başlamıştım. %100 kesmese de iyi geliyordu. Geceleri yatmadan da 2 tane prilam içiyordum. Kemoterapi hastalarının kullandığı bir ilaç. Son çare olarak veriliyor.
karaca_05 Sincapannesii doktorum olmayacağını söylemişti kullanmaktan başka çaremde yoktu ancak onunla ayakta kalabildim