Sinem-Akman Umut60 başka belirtin varmıydı kuzum. İnşAllahhh RABBİM tez vakitte hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🤲 ay ya böyle duyunca umutsuzluğa kapılıyorum of of 😔
Umut60 Negatif sonuç merak edenlere @Yusufayazin__annesi benimde bat 6 ocaktı test negatif bu ay bende elendim gebelik yok
Umut60 Sinem-Akman ğöğüs ağrısı prolaktin yükselmiş 45 olmuş dostinex yazdı beyaz akıntı 2 defa oldu kasık ağrısı da vardı çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor
Sinem-Akman Umut60 oy oy RABBİM tez vakitte hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲 benmde 2 gün kaldı inşAllahhh pozitif görürüm ya 🤲🤲
Emireelif ressamistanne pardon rahatsız ediyorum ama benimde 2 ay geçti adet olmadım kahve lekelenme var bide açık pembe vardı ufak bı iki defa piti geldi bu 5 gün kadar sürdü bitti çok hafif lekelenme oldu bı hastalık gibi değil sizinde boylemiydi acaba?
ressamistanne Emireelif 5 gün gecikti. Pıhtı kan geldi sonra birkaç damla kan damladı ama elektrik yoktu rengini göremedim. Sonra kahve leke geldi
Emireelif ressamistanne peki çok tşkler 😍 Rabbim bebisinizi hayirlisiyla saglikli bı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥️
Umut60 Bfduam doktor da baktı arkadaşımdı gayet normal dedi tedaviye başlayalım sağlıklı kadında süt beyazı kokusuz akıntı normal dedi gebelik nişanı olarak nitelendirlemez dedi