Patito__ Selam arkadaslar bugun kontrole gittim 12+3 olmasi gerekirken 12+1 cikti bu sekilde olan varmi normal mi acaba bu durum cnm skldi :(
svmeybgl Patito__ benim hiç fikrim Yok ama post üste kalsın diye yazayım dedim. Doktorunuz birşey söyledi mi ?
Bahar54 Patito__ bu cok normal kafaya takilacak bi durum degil :) benim 3 hafta geriden geliyor oma ragmen takip edilecek dendi. Seninki 2 guncuk ne olacak ki :)
ebru_ecrin_demir Patito__ benimki 14+4 ama bizde 4 gün geriden geliyoruz bi sıkıntı olmuyor ogeç döllenmeden kaynaklı bebek büyüdükçe yakalar gününü
Patito__ svmeybgl Allah razi olsn cnm dr normal dedi ama bnm bir dusugum br ondan sanirim dhaa da bir pimpirikliyim
Patito__ Baharun2 Bahar54 Hatunnn tubaaden Cok tesekkurler cevabiniz icin bastan bu geri gitme vrdi snra yakaladi smdi tekrr olunca biran korktm ama sanirim normalmis bekleyip gorecegiz artk hersyn hayrlisi
Patito__ ebru_ecrin_demir ama sonradan cikti bu fark yakalamisti zten gununu snn bastn berimi 4 gun geride yoksansonra dan mi cikti fark
Hatunnn Patito__ canm 20 li haftalardan once geri ileri muhim seyler degil merak etme zaten 1 haftaya kaadr normal karsilaniyor
svmeybgl Patito__ haklısınız insan evham yapıyor umarım bir şey yoktur ki bence de yoktur sağlıkla büyüyecek annesi 💕 sağlıkla kucağınıza da alıeısnız inşallah
tubaaden Patito__ normal kuzum b binde ilk oğlumda 2 hafta vardi. Regli ye göre 42+5 USG ye göre 44+1 de sezeryan oldum şükürler olsun bir sknt yok. Zira 2 haftaya kadarı normal sayılıyor çünkü suyun içinde ve tam ölçülemeyen oluyor
Patito__ svmeybgl cok saol cnm Allahim hepimizinkini saglikli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin 💕💕
Cansu10 Patito__ canım 2 günde hiçbirşey olmaz doktorlar 1 hafta önde bir hafta geriden gitme olayına normal diyor
Dyg34 Patito__ neye göre kime göre 12+3 de 12+1 ultrasyon baz almadınız uygulamaya göremi adlandırdın eger uygulamaya göre söylüyorsan oynama payı bende de olmustu
Patito__ Dyg34 ultrasona gore cnm daha once o sekilde devm ediordu smdi gttm iki gn geri cikti artk on gn beklicm insallah dha fazla ara acilmaz bn dogurana kdr dokuz doguracam bu gidisle 😂
Dyg34 Patito__ he şimdi anladım ama burda çok okudum bır ıkı hafta ara oynayan fark az sende inşallah tez zamanda kapanır gerci doktor birşey olmaz demiş ama senin için rahatlar tabi
Aysenurtsr Patito__ ilk gebeliginiz di dimi, ne kadar cok endiselisiniz her konuda :) bu kadar stress yapmayin kendinize, hep goruyorum sizi panik🙈
Patito__ Aysenurtsr ikinci gebeligim ilki dustu maalesef endisem ondan dha fazla sanrm aslnda normalde endiseli degilim fkat ufak bir farklilikta korku kaplıyor beni
Patito__ Dyg34 aynen cnm dr normal dedi icim ondan biraz rahat tabi de ayni durumu yasayan vrmi hamilelkleri saglikli devm ettmi dir merk etmistm iki gn cok skur fazla degil bakalm bekleyecegiz artk hayrlisi insallah
Dyg34 Patito__ işte bazen yediklerimize fakan dikkat etmiyoruz ya belki öyle birşeydir sen bu arada iyi beslen süt yogurt ceviz kaşar peyniri vs toplar o inşallah.. bazen cihazlardan da oluyor bılıyormusun onuda atlamamak lazım lakin tebbir onemli 👍