Merhaba kızlar doğum yapalım 25 gün oldu ancak fırsat bulabildim yazmaya o zaman başlayalım hadi🥰🥰
Ben dogumuma bir ay kalasiya günümü almıştım zaten 16 Aralık 2021 sabah 8de gel demişti doktorum sabırsızlıkla heyecanla o günü bekledim bu benim 3. Sezeryan doğumum olmasına rağmen yinede çok korkuyodum ve o gün çattı geldi gece gözüme uyku girmedi geceden yatağıma kadar serdim kuaforume gittim manikürümü yaptırdım dönümü çektirdim sabah erkenden kalkıp makyajımı falan yaptım annem ben eşim ve görümcem hastane yoluna düştük ve gittikçe korkuda heyecanda artıyor hastaneye geldik yukarıya çıkıp girişimi yaptırdık odamıza götürdüler bizi ve hemen nstye bağladılar tansiyonunu falan ölçtüler bı bayan ameliyat için gitmeme gereken kıyafeti getirdi giy hazirlan birazdan ameliyata alacaklar dedi ve hemen giydim bir baktım ameliyata götürmeye geldiler tabi kalbim hızla çarpıyor diğer 2 dogumuma giderken çok ağlamıştım artık ne yasacagimdan eminim herhalde ki bunda ağlamadım gulerekten gittim aldı götürdüler beni ameliyathaneye indik yanındaki hemşireler falan soru soruyorlar kaçıncı doğumun işte adını ne koyucaksin falan diye bende Hatice dedim hemsirenin adida haticeymis AA benim adımda Hatice dedi güldü ne güzel adaşım olucak dedi anestezi uzmanı geldi igneni yapicam şimdi dedi kendini rahat bırak dedi 4 kere iğneyi batırdı yerini bulamadı 5.de buldu vurdu o anda bende korku daha fazlalaştı tabi ağlamaya orda başladım sonra sakın olmamı falan söylediler yatırdılar baktım doktorum geldi zaten çok ağlayıp stres yaptığım için bebeği çıkarana kadar bayiltmak istemiş doktorum bı gözümü açtım kızım doğmuş benim uyandirdilar kızımı yanağıma getirdi dayadilar o an zaten öyle bir anki şu anda yazarken bile resmen o günü tekrar yaşadım rabbim tüm olmayanlara nasip etsin kızım çok açıktı için sürekli ağladı odaya çıkana kadar ve dikisimi falan atıp beni odaya götürdüler ha bu arada 39+2de 3100 gram 51 cm doğdu kızım sonra odaya cikardilar 6 saat bişey yeyip icmemem gerektiğini söylediler ve biseyler yedikten sonra ilk yürüyüşümü yaptiracaklarini söylediler odada kızımı giydirdiler beni giydirdiler kızımı hemen emzirmemi söylediler emzirdim öyle bı acikmiski 😂😂 uyusuklugu saat geçtikçe geçiyordu ve ağrılar gelmeye başlıyordu ilk yürüyüşümü falan yaptım yinede iyiydim diye düşünüyorum 🤓 ve sürekli kalkıp yürüdüm şu anda çok iyiyim rabbim isteyen herkese nasip etsin sezeryanda olsa normalde olsa hiç korkmayın yavrunuzu kucağınıza aldiginizda hepsini unutuyorsunuz inanın biraz uzun oldu ama kusura bakmayın bugüne nasılmış benimde doğum hikayemi yazmak ben artık happy kidsli oldum darısı tüm hamişlere inşallah sağlıkla kucağınıza alın görüşmek üzere 🙋🙋😘😘😘