blueberyy00 Deletedmom623737 ay annem doğuma bir iki hafta kala yaparız diyor beni catlatiyor kadın 😂😂 iyi bence yapın hatta daha erken bile yapilabilir
Havva-42 Deletedmom623737 ay beni 29 haftalıkken annem teyzem yengem herkes arıyordu bugün rüyamda seni gördüm doğum yapıyordun diye filan korkudan 29 haftalıkken hazırlamıştım şuan 34 haftalığım🤣
Deletedmom623737 Havva-42 Ahahah bana da hep ne olur ne olmaz hazırla dediler ha bu gün ha yarın diye diye 33 e geldik 🙈
Deletedmom623737 ozgese-s Bende öyleyim eğilip kalkmak zor oluyor valla ya Parça parça ayırdım bende dediğin gibi tulumları zıbınları yıkıyorum şuan sonra battaniye nevresime felan geçeceğim 🙈
asyaninanneyim Deletedmom623737 1 gün canım ben cok kıyafet almadım hemen yıkadım kuruttum ütüledim 😊
Mimik Deletedmom623737 yaaa bit gibi… Asamasi cok komikti🥰 Cook muntazam utuleyip nasiil duzgun dizdiim cekmecelereeee… Balakim ilk utuler ve sonrakilerin arasindaki farka🤣
Nilufar_1996 Deletedmom623737 O kadar zor değilmiş benimde gözüm korkmuştu minik olduğu için hızlı ütü yapılıyor 28 haftada hazırladım biraz daha eksik var
Nisan4523 Deletedmom623737 Ben 34-35 hafta arasında yaptım. Şu an 37.haftaya doğru ilerliyorum. Halloluyor bir şekilde ya 😃
Lulikli Deletedmom623737 27de yıkadım ütüledim gidecekleri hurçladım. Henüz çanta yapmadım son eksiklerimi de halledip biberondur emziktir onları de dezenfekte ettikten sonra hazırlamayı planlıyorum 😅 Çarşamba 31+0 oluyorum muhtemelen bu hafta hallederim çanta işini 👏🏻💐
Barlas_mom Deletedmom623737 28 haftalığım benim bitti canım sadece hastane çantam kaldı. Ama erken doğum riskim olmasaydı senin haftalarında başlardım diye düşünüyorum bende ☺️🙏🏼 Tam zamanı bence sağ sağlim kucağına da al inşallah 😊
2erkekannesiii Ben 31 haftayım 35′den sonra yapacam nasipse 2 tane hastane çıkışı alayım sonra yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayacam
Deletedmom623737 2erkekannesiii Benimde kendime alacağım bi kaç eksik var bunları halledeyim kendimi en sona bırakıyorum 😅