Elif_alya Blgnaydmr Kuzenime 11+5 te %90 kız dediler 16. Haftada tekrar kontrole gitti erkek dediler 17. Haftada tekrar gitti net erkek dedi doktoru Benimde doktorum 14 te yanıldım dedi 17+6 da gittim kız dedi zar zor göstermişti
ipekveatlas benziyo demis kesin konusmamıs bence degisebilir canım 14. haftalarda falan anca kesinlesir
Blgnaydmr Teşekkür ederim kızlar o zaman bekleyeceğim ilk çocuk olunca heyecan yapıyoruz isim telaşı oluyor 😇
Blgnaydmr Elif_alya bize yüzdelik demedi bi bakayım diyerek kıza benziyor dedi çok erken geldi bana da tahmin ama tecrübeli olunca doktorumuz net olur mu emin olamadım karnımı kızım diye seviyorum sonra da ya kız değilse diye düşünüyorum 😂
Elif_alya Blgnaydmr Biraz daha bekle bence kuzum 😂 ben de detaylı ultrasona giricem ondan sonra net sevmeye başlıcam şimdi bebeğim cocukum diye seviyorum 😂
Deva22 Bize de 11.haftada kıza benziyor iki hafta sonra net söylerim dedi değişmedi ama. Hatta iki ayrı doktora gidiyorum 19.haftada gittiğim diğer doktor erkek dedi bi kafamız karıştı ama o da artık kız diyor 24 hafta olduk şu an 🤗
Blgnaydmr Deva22 sağlıkla gelsinler de 😍 ama insan merak ediyor heyecan yapıyor bakalım bizim 1 şubatta net belli olacak 😊
Gul33 Blgnaydmr 11+3’te bana da kız demişti doktor hiç değişmedi, kızım oldu. Makinenin kalitesi ve doktorun tecrübesiyle de alakalı
Deva22 Gul33 Aynen bence de ultrason cihazı kalitesi ve doktor tecrübesi çok önemli riskli gebelik olduğu için perinatolog takibindeyim 11.haftada doğru bildi özel hastanede gittiğim başka doktor 19.haftada yanıldı
kizanasiii_ Blgnaydmr banada 11. Haftamda kıza benziyor denmişti değişmedi kızımız olacak inşallah 👼🏻 Bence kesinlikle doktorun tecrübesiyle alakalı bu yanılma durumları falan
Oglusununannesi06 11 haftada kiza benziyor dedi 14 haftada %100erkek dedi erken haftalarda daha bacak arası boş olduğu için kız saniyolar biraz daha bekle canım bende kız diye çok heveslenmstim adı bile belliydi😃😃😃
Edanurkeles Blgnaydmr banada 11.haftada kıza benziyor dedi ve 16.haftada kızdı ☺️ Doktorun ultrason kalitesine bağlı biraz bence.Devlet hastanesi ise değişebilir malum karıncalı ekran 😂 özelse değişmez muhtemelen daha iyi oluyor cihazlar ve doktor un bilgisi ile de alakalı tabiki
Blgnaydmr Edanurkeles ozel doktora gidiyoruz doktorumuz da tecrübeli bakalım 1 şubatta net bellı olacak o zamanda sizlerle paylaşırım 😊