Smraozn12 Kızlar 4 günlük anneyim mastit olmak üzereyim koltuk altına kadar şişiklik oluşmaya göğüslerim taş kesildi elektrikli sağım makinesi mamajoo mu lansinoh mu alsam 2 si arasında kararsızım kullananlar yardımcı olabilirmi lütfen 🙏🙏
Gul33 Smraozn12 ben avent kullandım memnunum kuzenim de mamajoo kullandı o da memnundu. Lansinoh bilmiyorum
elaweannesi Smraozn12 nûby marka al canım ebebek Trendyol da falan war tekli elektrikli ben çok araştırdım donunda onu aldım bi kişi kötü demedi o kadar kullanan we ederinin aldı bir rakammış o derece iyi diyorlar 350₺ falan sanırım Ebebek satıcısı da bana canavar gibi çekiyor bizde denedik dedi Almanya’da da çok kullanılıyormuş dedi rahatlarsın inşallah Ama karar senin yinede
Dilankaraman Smraozn12 aynı durumdayiz canım benim beze oldu koltuk altına attı mamajoo kullanıyorum memnunum
Smraozn12 elaweannesi ölemi Bi araştırm e bebekte satılıyomu acaba ben internetten soylemek istemiyorum zaman kaybetmek istemeden alıp gelmek istıyorm oyuzden canım
Smraozn12 Dilankaraman aynen beze gibi büyükçe şişlk var ablam sıcak su sabunla masaj yaparak biraz indirdi ama yine oluştu
Smraozn12 Dilankaraman makineyi kullandıktan sonra koltk altı şişliğinz hemen geçtimi acaba benim geçmedi baya büyüktü çünkü zamanlamı gecer acaba
Smraozn12 Yenianneadayi2208 bende lansinoh alacam gibi duruyor 🌺 biberonunu almıştım başlıkları aynı sanırım
kediannesi60 Smraozn12 sizinlr aynı durumdayım mamajoo kullanıyorum o kadar rahatladım ki her emzirme sonrası sağmaya calısıyorum artık yoksa süt sıtması tutup duruyo
Smraozn12 kediannesi60 evet çok kötü Bi durum ya ne yatırıyor ne bebeği emzirebiliyorum okadar sertki tek ucunu kavrıyor buda yaraya neden oluyo
Smraozn12 elaweannesi yokmuş canım lansinoh almış eşim çok şükür baya rahatlattı ama koltuk altındaki şişlk inmedi nedenki
kediannesi60 Smraozn12 öyle malesef ama alın mutlaka bugün o kadar rahatım ki dünya varmıs dedim canım
Kilaflarinmucizesi Smraozn12 Ameda lactaline muhteşem bir makine ilk kızım beni emmedi 15 ay sağarak verdim hayat kurtarıcıydı benim için.
DamlaAli Smraozn12 doğru emzirme tekniğini deniyor musun yoksa göğüs ucunu mu sıkıp bebişin ağzına mı koyuyorsun? Neden mastit oluşma üzere
DamlaAli Smraozn12 yani doğru emzirme tekniğini denediğim halde mastit mi oluşmak üzere? Benim ilk gebeliğim de bundan çok korkuyorum ondan soruyorum