Merhaba kızlar burda hep doğum hikayelerini okurken bana sıra ne zaman gelecek diye bekliyordum beklenen an 38+5 de geldi zaten suyum az bi an evvel doğurmak istiyorum diye postlar açıyordum öyle postlarda geziyordum biliyorsunuz. Doğumdan yaklaşık 1.5 gün evvel nişana benzettiğim akıntı gelmişti ama kanlı değildi ilk doğumum olduğu içinde bilemedim tabi :)) o gün eşimle dolaştık misafirliğe gittik yürüdük akşam eve geldik ama ben normal doğum istediğim için sürekli yürüyorum squat yapıyorum ilişki hurma sıcak su hepsini deniyordum sabah uyandım eşimi işe gönderdim kahvaltı yapıyordum annem geldi otururken bi anda suyum boşaldı engel olamıyorsunuz kendiliğinden geliyor zaten şarıl şarıl aktı resmen hasta bezi taktım çıktık evden yolda hastaneyi aradım suyum boşaldığını söyledim doktorun odasına vardım ultrasona girdim su hep boşalmış dedi alttan muayene etti hiç açıklık yoktu yatış verdi suni sancı denemek için yukarı çıktık nts bağlandım hiç sancı çıkmadı 3 tane serum geldi suni sancı varmıydı bilmiyorum ama bi
Kaç serum yedim bana mısın demedi ebe geldi niye zorluyorsun ki normal doğuma dedi bebek kanalda da değildi annem de yavrum yanar yavrusuna ben yanarım yavruma hesabı sezeryana gir kızım böyle daha çok canın yanacak dedi zaten şokla kendimle değildim eşimde geldi sezeryan fikri onaylandı ama kahvaltı yaptığım için öğlen 1 e kadar tuttular beni 12:50’ydi hemşire geldi beni götürdü çok kötü bi andı aceleydi herşey ve baya yıpranmıştım en baştan beri o kadar normal doğum istiyordum ki rabbim nasip etsin o duyguyu tadabilmeyi isterdim. Ameliyathaneye yürüyerek girdim eşime sarıldım genel anestezi istedim zaten titriyordum ameliyathane baya gergindi doktor giyindi geldi gözüm hiç Bişey görmedi direk uyumak istedim 06 ocak 13:06 da bebeğim dünyaya gelmiş 🧿 15 dakika sonra da beni çıkarmışlar bebeğim 2.800 gram doğdu kendime geldiğimde inanılmaz derecede dikişlerim sızlıyordu oğlumu kucağıma verdiler o an herşey çok güzeldi 👶🏻 bugün 3. Günüm halen ağrılarım var 😩 göğüs ucum yok bebeğimi silikon göğüs ucu ile emziriyorum çok zorlanıyorum ama şükür doyuyor bi şekilde geceleri mama ile destekliyorum süt yavaş yavaş geliyor😊 bu da benim doğum hikayem kızlar hepinize kolay doğumlar diliyorum 💋