tazeannecik1 Adım atarken canım o kadar yanıyor ki resmen sol kasığım batıyor,acaba kafası o tarafta olduğu için mi 😕 31+6 bugün 😌 Normal mi bu haftalarda pazar pazar doktora yazmak istemedim
semakulekci tazeannecik1 31+3 30. haftaya girdiğimden beri var. Rahim ve bebek büyüdüğü içinmiş malesef çekeceğiz onlar sağlıklı olsun da
Silacinar tazeannecik1 Her sefanın bir cefası var 😂😂 bende de öyle oluyor çok ağrıyor dinlen bol bol doktorum hamilelik sporu yapmamı önerdi sende yapmalısın
alparslanin_annesi tazeannecik1 21. Haftadayız benimde olur yürürken değil bir anda batar uğraştirir yatarken vs. De ama çocuğun orda olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum hafif bastirsam canim daha çok yanıyor ve tekme olarak geri dönüş alıyorum 😅 şimdiden boyleyim sizin haftalara geldiğimde nasıl dayanırım bilmiyorum 😅
tazeannecik1 alparslanin_annesi Ooo sizin erken başlamış gerçekten 🙈 İnşallah rahatlıkla geçirirsiniz 🤲🏽
alparslanin_annesi tazeannecik1 rahat geçecegini sanmıyorum ama inşallah zamanını doldurtabilir erken doğum yapmam da o bana yeter 🤲