Snglseyma İki gündür ilişki sonrası çok karnım ağrıyor bu normal mi bişey batıyormuş gibi bu ağrıyı nasıl anlatsam bilemiyorum yaşayan var mı
Snglseyma Mom545441 sol tarfma bazn göbek tüm karnıma bzn ağrı düşüyo sbh uyandm alt karında ağrı var yürürken ağryo
Omay0707 Snglseyma Mom545441 Kızlar 4 gündür yogun bir şekilde sol kasıgım batıyor agrıyor ve hatta pıt pıt kalbim orada atıyor dün ve bügün testim böyle https://imgyukle.com/i/oHZLGf sizinde gebelik belirtisi olabilirmi 😍 adetime 3 gün var
Snglseyma Omay0707 bnce gebelik görnyo yinede iyi analayan biri yorum yapsa daha doğru cnm rabbm mutluluğunu kursağında bırakmasın🤲🏻
Mom545441 Snglseyma bilemedim canım test yapsanda çıkmaz yumurtlamadasın sanırım yumurtlamada da olur
Snglseyma Mom545441 evet yumurtlamadan mı olyo geçen ay böyle olmadım bu ay oldum acaba diyorum üst üste ilşkden mi olyo bgn ztn eşim yk yrnda bi kere deneyip artk denemk istmym okdr soğudum ilşkden cnm yanyo hep
minikumutlar Omay0707 yaa benimde sol kasığımda batma var gazım var arada gelen mide bulantısı bide böyle sanli göbek altımda bişey pıt pıt yapıyoo bat yarın 🥰🥰inşallah bende hamileyimdir
Hakiko 8-9-10-11 hatta 12 de değerlendirilmeli diye biliyorum hakkınızda hayırlı rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Snglseyma Hakiko aravermeden geçen ay dedğnz gibi yaptım olumsuz oldu ara vererek yapın diyorlar şmdide