VergiliBirsenTolga Merhaba arkadaşlar ben şimdiye kadar genital bölge için hiç ağda kullanmadım sadece bi kere yaptım ve alışık olmadığı için yara oldu ve kanadı önerebileceğiniz birşey var mı acı yapmayan bi ağda hassas cildim var artık 2 gün de 1 jiletle almaktan bıktım bıktım ...
Tgbabsra VergiliBirsenTolga 27 haftalıksan aralıkta değil kasım da anne oluyorsun İnşAllah ağdaya alışınca merak etme başka birşeyle almak istemiyorsun bir kaç defa daha böyle olur sonra artık agdadan başka birşey kullanmazsın emin ol
VergiliBirsenTolga Tgbabsra pudra varmış ağda üzerine koyup öyle çekiliyormuş ve acıtmıyormuş biliyor musun
Agg0207 Agda her türlü acıtıyor valla ama en iyisi agda ergenlik döneminden beri agda yapıyorum ama şuan karnımdan aşagıyı pek göremediğim için bir iki kere jilet yaptım ama olmicak jiletle kuaföre gidip agda yaptrmak en iyisi bence ayda bir kere
VergiliBirsenTolga Agg0207 evet bende göremiyorum artık ve çok zor oluyor artık bakalım kuaföre gidicez çekinsek de
ZeyooZ Agg0207 gitmem gerekio kara kara düşünüyorum oldr canım acıyo ki 🤦♀️ Bi de ayda bir de yetmio artık
Buskat VergiliBirsenTolga doğumdan sonra lazer epilasyon yaptırın tavsiye ederim böyle bir rahatlık yok gerçekten👌🏼
Tgbabsra VergiliBirsenTolga doktorunuza danışın canım ben alıştım ihtiyacım Yok ama ilk Ağdamda kulanmıstım