dilarakocc Sabah farkettim arkadaşlar sağ koltuk altımda şişlik var ama acı ağrı falan yok böyle bişey yaşayan var mı
Orsem dilarakocc ben değil ama annemde ve teyzende de var hatta annemin baya büyümüş doktora gitti be dediğini tam hatırlamıyorum ama bi sıkıntı yaratacak bişe değildi . Teyzemin doktoru da göğüsünde ki eski süt kalıntıları orada toplanmış bi çocuk yapsan düzelir demişti teyzem de çocuk yaptı düzeldi .
Yusufayazin__annesi dilarakocc benim oyledi hamilelikte farketmistim doktor dedi meme dokusu biseu degil korkma demisti
denizvebulut dilarakocc Ben bu yüzden ameliyat oldum. Bir gecede koltuk altımda yumurta kadar şişlik oluştu. Bir hafta antibiyotik kullanıp geçmeyi ve bir hafta sonunda aldılar kitleyi. Biyopsi yapıldı çok şükür temiz çıktı. Lenf bezi iltihabı imiş.
dilarakocc Orsem 😅vay canına eşimde şakayla karışık demişti sütler taşıyodur diye internetten falan baktım ama kıl kökü iltihabı yazıyordu bide burdan öğreneyim dedim teşekkür ederim 🙏🏻
heyecanlibekleyis987 Evet bende de var, aksesuar meme diye geçiyor. Kullandığım doğum kontrol hapından dolayı olmuş olabilir demişti doktorum. Meme dokusunun hamilelikten dolayı büyümesiyle o da büyümüş. Süt verdikten sonra tekrar küçülür dendi bana.
Bendiyebiri dilarakocc sol koltuk altımda var benimde. Böyle beze gibi bi şişlik. Bazen banyoda liflenirken acıma oluyordu ama epeydir var yani ben hamilelikten dolayıdır fala diye çok üstelemedim açıkçası ama anneme dedim oda beni korkuttu halam meme kanseriydi benim. Kadın doğum doktoruma dedim oda genel cerrahiye gidip muayene olmam gerektiğini söyledi ama ben hala gitmedim. Umarım kötü bişey yoktur 😔
Boniboncuk dilarakocc ciddi bişey değildir bence canım benım eşiminde olmuştu ama yınede bir doktoa görün