Elifinannesi_ Kızlar ölüyorum bitiyorum 4 gün önce doğum yaptım. Kıvranıyorum. Biraz gezmesem kitlenip kalıyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Yatış pozisyonu nasıl olmalı ? Bi tavsiyeniz var mı ya ? İlk gebeliğim ve çok zorlanıyorum
Bebiscann Elifinannesi_ canım ağrı kesici iç günde 3 defa, antibiyotiği düzenli kullan, yatış şekli farketmez ama kalkarken destek al birinden, en fazla 4 gün daha ağrır, gün gün düzelecek canım
mehmel54 Elifinannesi_ ben düz yattım hep 1 haftada iç dikişlerim iyileşmişti hemen sonraki günlerde dış taraftaki ağrılarım da bitmişti 16 gün oldu şuan sadece yattıktan sonra kalkarken biranda hareket edersem yanıyor dış taraf onun dışında başka bir şeyim kalmadı
iremss Elifinannesi_ 1 haftaya ayakta olursunuz ama mutlaka ağrı kesici veya serum falan alın doktordan eziyet çekmeyin
unemere Elifinannesi_ ben 10. Güne kadar oturarak uyuyordum kaburgalarım sırtım batıyordu uzanamıyordum. 🤦🏼♀️ 1 hafta 10 güne ağrı sızı kalmıyor sabredin kendinizi sıcak tutun geçmiş olsun 🌸
Elifinannesi_ Bebiscann Ah geçer inşallah ya yatamıyorum kalkamıyorum uzun süre bir yerde otursam kitlenip kalıyorum. Herkesin mi böyle benim canım mı tatlı bilmiyorum ama dün sırt üstü yattım hala kendime gelemedim sızım sızım sızlıyor ilaç içtim kesmedi de. Yarın kontrolüm var gideceğim canım çok yanıyor
SssMk Elifinannesi_ Canim bir haftan dolsun duzelecekesin insallahh bende öyle derdim benim canım mi tatlı diye ama.herkes yasiyor hiç geçmeyecek gibi geliyor ama iyileşiyorsun merak etme sadece zamanin geçmesini bekle benim bugün 19. Günüm ilk 5 gün hep ağladım yavaş yavaş hergun biraz daha iyi oluyorsun ben hep sırt üstü yattım yeni yeni sağa sola yatıyorum canım bol bol evin içinde yürü canım
myram1 Elifinannesi_ canım bunun iyileşme süreci ne ağrı kesici ne ilaç tabiki kullan bunu atlatmanın en kolay yolu canın yansada yürü yürümeden Kesinlikle olmaz yatma Kesinlikle ufak ufak yürü otur kalk yürü otur kalk çok zor evet ama emin ol bende her ayağa kalktığımda acıdan tansiyonum düşüyordu ama inat ettim hiç oturmadim sandalye ile geziyorlar da arkamda düşüyordum🥰ama 3.gun hastaneye kendim götürdüm kızımı
Nymphadoraa Elifinannesi_ benim adam akıllı iyileşmem on günü bulmuştu. Doktorum ağrı kesici iğne vermişti ilk zamanlar yaptırıyordum. Çok iyi geliyordu
Happy_001 Elifinannesi_ bol bol gez canım ben 1 hafta da ken toparlandı sırt ustu yattım kalkarken annem destek oldu sonra kendim kalktım sukur suan ıyyım ama karnım hala acıyor 😔😔🤦♀️
adrmz54 Elifinannesi_ 13. Gün tamamen iyiydim kendi başıma oturup kalkıp yatakta sağdan sola dönüp rahat haraket edebiliyordum..hergun dahada iyi olucaksin
Emossk Elifinannesi_ 15 gün sonra iyilesmisti oturmak çok zorluyor birde üşütmemeye dikkat et havalar soğuk ama dikiş bölgesini terlememesine de dikkat et kuru tut
Kuzeys_mom Elifinannesi_ benim 9. Günüm sezeryan olalı. Oturur pozisyonda uyumaya çalışıyordum, kalkamadığım için yataktan..5.günden sonra korse kullanmaya başladım bütün hareketlerimi daha kolay yapmaya başladım. Ağrı kesici ve antibiyotiklerini düzenli kullanmaya çalışırsan ve bol su içersen gerçekten işe yarıyor. Arkadaşların söylediği gibi hareket etmekte önemli.