Duygucancan Benım gebeligim henüz 20 günlük biraz erken ögrendim ben reglmden snra kahverengi lekelenmelerim oldu uzun sürünce test yaptım pozitif oldugunu ogrendim aynı durumu yaşayanlar oldu mu yerleşme kanaması yada lekelenme olan var mı aranızda
Beyzanrr Duygucancan canım benimde oldu o,üstüne görme diye geçiyo benim adetime yakın olunca adetim sandım bi de 3 gün sürdü tuvalette veya leke leke peçete koyuyordum ona geliyodu normal yani eğer bebek yerleşiyosa
portakalcicegii Duygucancan kese etrafında falan kanama olabilir. Bir doktora görünün yerleşme diye ihmal etmeyin
Gml34 Benimde ilk haftalarda bir kez oldu ama az bir miktarda oldu devamında olsaydı mutlaka Dr goruncektim ama devamında hiç olmadı…Siz miktarı ve devamlılık sürecine göre onlemi elden bırakmayın yinede bence…
Duygucancan portakalcicegii doktora gözüktüm bebek kücük kese gözükmedigi için bişey diyemedi hatta dış gebelik olabilir dedı vajinal ultrason çekildi tüplerdede bişey cıkmadı salı günü kontrolm var bakalım artık