basak3321 Bilgisi olan lütfen birşeyler desin sabah uyandım tuvalate gittim ve kahverengi kırmızı bir akıntı geldi peceteyle sildim ve sümüksü bir yapısı vardı. Nişan gelmesi dedikleri şey bu mu acilen hastaneye gitsem mi ne yapsam bilmiyorum ☹️
35SD28 basak3321 olabilir ama riske atmayın bir acile gidin derim. Bebeğiniz sağlıcakla gelsin inşallah.
Falimdacikmadin basak3321 evet nişan. Benim de geldi 4 gün oluyor. Panik yapmayın yalnızca Doğumun habercisi. 1 gün sonra da olabilir 10 gün sonra da olabilir. Önemli olan düzenli sıklaşan kasılmalar ve suyunuzun gelmesi. Doktorunuza bilgi verin zaten muayene süreniz sıklaşmıştır. Nst falan bakılır
basak3321 Limonveannesii iki gündür bir bel ağrım var kasıklarıma kadar gelen ama akıntı bu sabah geldi
Limonveannesii basak3321 kontrole gitmekte fayda var açılma ve sancı durumunuzu öğrenirsiniz en azından sağlıklı ve kolay doğum diliyorum inşallah 🙏🏻🙏🏻
basak3321 Falimdacikmadin kasılmalarım iki gündür çok sıklaştı zaten ağrılar ise aynı şekilde iki gündür sırtımdan kasıklarıma kadar vuruyor üç gün önce de kontrole gittiğimde nst sonucumda hafif yalancı sancılarımın başladığını söylemişti doktorum bugün de bu akıntı olunca tedirginleştim
Ceyduygu basak3321 Benim gelmişti akşam sonra gece bir kaç kere daha geldi ve rengi kırmızıya döndü sabah hastaneye gittim 39+5te kanama sebebiyle doğuma aldilar. Benim kanamam çok artmıştı sancım vardı lekelenmeyi geçmişti artık. Siz yinede bir muayene olun bence