Bbebek Gulseren hiç kilo almadım, zayıfım ama 11. Haftada karnım çıkmaya başladı.Kişiden kişiye değişirmiş.Ne güzel bebeklerimiz büyüyor ki karnımız çıkıyor 🌻
Sinemd4 22. Haftadan sonra belirginleşmişti, şimdi 27olduk ben burada büyüyorum diyen bir balık var içeride🤪
Anneyimm Gulseren kisiden kisiye degisiyor canim ben 5 aylik hamileyim hic yok denecek kadar az arkadasm 6 aylik hamile nerdeyse doguracak gibi :) ben dogum yapsam kimse inanmaz o drece:)
merwerkan1903 Gulseren bugün sağlık ocaģına gittim canım 1.800gr almısım 21 haftada sadece.ama ileride ne olur bilinmez tabi en çok son ayda kilo alınıyormuş
merwerkan1903 Gulseren kesinlikle ondan canim ben kan kusuyordum resmen artik simdi daha iyiyim muhtemelen o yuzden kilo almadim
Harunnisa merwerkan1903 son aylarda bayagi sisersin merak etmeyin 😁😁😁😁 bendede oyle olmustu ama ic karin genis oldugunda kilo vermesi daha kolay sanirim gördüklerim kadariyla
merwerkan1903 Harunnisa ay inşallah😁😁ewet ic karnı geniş olanlar daha hızlı kilo weriyormuş we göbiş de kalmıyormuş😊
Benay Gulseren ben 61 kilo ile hamile kaldım karnım biraz vardı zaten şimdi 18 haftalık hamileyim görsen 6 aylık hamile dersin aldığımda 3 kilo sadece ama gel gör ki karnım kocaman 😂😂