eymeninannesii portakalcicegii canım enfeksiyon bende de çok oluyodu aile hekimim yoğurt ye yoğurdun suyunu ic portakal suyu falan demişti bi dene istersen bide en önemlisi bol bol su içmek maydanoz da çok iyi geliyor
portakalcicegii eymeninannesii günlük ayran içiyorum kuzum. C vitamini alıyorum. Maydanoz , limonlu su hepsini deniyorum ama aynı bi gidip bi geliyor
portakalcicegii Bendiyebiri 4 yıllık evliyim ama vajinismustum. 1.5 yıldır birlikte olabiliyoruz. 1 kimyasal 1 düşüğüm oldu
Bendiyebiri portakalcicegii benim tanıdığım bir abla vardı onda da aynı problem varmış evliliğinde. zor olmuş ama bir erkek evlat sahibi olmuş sağlıklı çok şükür. Sizde umudunuzu kaybetmeyin inşallah 😇❤️
portakalcicegii Bendiyebiri ilişkide artık problem yaşamıyoruz tedavimi oldum kurtuldum😍 hatta ilk ilişkide hamile kaldım düşük oldu. Psikolojik sanırım
Bendiyebiri portakalcicegii çok sevindim senin adına inşallah Rabbim çocuk sahibi de yapar sizi 🙏🏻🥰 biraz rahatlayın sende eşinde psikoloji de çok etkili oluyor tabi. İnşallah güzel haberlerinizi buradan duyarız 🤗
annesinin_beybisi portakalcicegii evet öyleydi 😊 test yap bence ben lekelenmeden 2 gün sonra yaptim net bir şekilde belliydi o gun yapsaydim demek ki silik çıkardı 😊
portakalcicegii annesinin_beybisi adetime daha var kuzum son ilişki ayın 1 😂onu bekliyorum em azından 12-13gün geçsin