Omay0707 Aiteh https://resimyukle.io/r/Hnu3YjGjTb canım benimkine bakarmısın koyulaşma varmı sence düne göre 😔😔
pusatmom35 Aiteh orada hayalet bi çizgi var ama biz ne olduğunu bilemeyiz. Bu gebelik sağlıklı mi değil mi kan verin kanınızda da çıkarsa ultrasonla baksınlar
Princessmami Canım kan ver hemen kan değerine gçre doktorlar bir yorum yapar. Burda herkes çok farklı şeyler yaşıyor en iyisi doktora gitmen
Aiteh Princessmami bu 4 cu gebeligim. Canim 1 oglum var 9 ayina geçti .tam koyulasmazsa gitmegi dusunmuyorum. Kan vermek icin
Zanaservan Omay0707 bariz belli hamile olduğun canım bazılarında silik çıkıyor bazılarında net benimde çok silikti 🥰
muge1661 Omay0707 canım hayırlı olsunnn kesinlike koyulaşma var sende 🤗🤗 en yakın zamanda hcg baktır 🤗🧿
Zanaservan Omay0707 koyu düne göre daha çok koyu canım baksana çok belirgin benimkimi görseydin haafiiifff hatta inanmadım yok yaa yanlış dedim iki gün geçti yine yaptım aha senin ki gibi çıktı sonra ertesi gün doktora kan verdim 🥰
Zanaservan Omay0707 570 hatta doktor bekle biraz daha sonra ultrasyona girersin dedi yoookkk ben hiç dayanırmıyım 😂
Zanaservan Omay0707 tabi canım diyorum ya aynısı benim de öyleydi test fotolarımı silmişim yoksa sana atardım aynı çıkmış seninkiyle senin de yüksek çıkmıştır rahat ol güzel anne 🥰
Omay0707 Zanaservan allahım inşallah ya ağladım sabah sabah 😔 çatlatma iğnesi olmuştum 8 gün önce onun etkisi diyenler oldu ama betamı bu kadae yükseltmez 😍 inşallah 100 geçmiştir
Zanaservan Omay0707 aha da buldum foto bak benim arkadaşta o iğneyi kullanıyor kaç kere test yaptı hep tek çizgi çıktı yok sen içini ferah tut