Esen Medinesoysal benim doktorum ultrasonda ölçüm yapip kana yolladı. Önemli bi test dedi doğruluk payı %95 civarında demişti.
Aysehatun Medinesoysal hayır zarari yok kan alinıyor zaten bi bende yaptirmistim cok sukur temiz cikti
Minamine Medinesoysal hafta içi yaptırdım ben de ilk gebeliğimde yoktu böyle bir test bu kez yaptırdım özele gidiyorum zaten 47 tl gibi bişeydi ultrason da temiz çıktı kan verdim iyiydi sıkıntı yok yani
Minamine Yunusm123 bebekte bel açıklığı olup olmadığını anlamak için benim Dr m en azından bu hormonları taşıyıp taşımadığımı ölçüyorlar
pamuk_anne Geçen ben de bu konuyla ilgili post açacaktım ama şimdi birileri google a bak ne yazıyorsun der de sinirim zıplar diye yazamadım. Oh iyiki açtın valla. Geçen pazartesi rutin kontroldeyken doktor plasentadan geçen akışa mi bakacağız dedi bişey dedi sonra baktı iyi gözüküyor dedi ama ben anlamadım ne yapıyor acaba diyordum :) sonra kan vermeye yolladı bizi 48 TL ücreti vardı sonuçlar haftaya çıkacak. Derseniz ki niye doktora sormadın, çünkü aynı gün cinsiyeti söyledi biz onun heyecanıyla AFP falan anlamadan apar topar zıplaya zıplaya çıktık odadan :D