dilarasrbst BesteCanerKutluzolu tesekkur ederimm amiinn insallahh hepimiz saglıkla kavusalim yavrularimiza ❣
Esraprldr SimgeAydn 31+2 yiz kız olcak inşaallah. Uygulamaya göre 20 şubat doğum ama ben daha erken gelceğini hissediyorum 😍😍
EliFurkan Esraprldr ayniyiz canim 31+2 ☺ benim oglum olacak. Nedense bana da 38. haftada dogacakmis gibi geliyor 😅😅
Zeynep23 SimgeAydn kızım olacak hala isimde kararsızlık var 30 haftalıklar dr Doğum için ne zaman dedi
aasenamerve Zeynep23 daha bişey demedi çatı muayenesinden sonra konuşurlar bence ona da daha var gibi
Fgm 31 haftalığız hayırlısıyla oğlum olucak Güney 🙏🙏 rabbim tüm gebelere hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🤰😊
SimgeAydn aasenamerve yok antepli değilim de antepte yaşıyorum 😀 27yi görünce dedm antepli misiniz acaba 🤔🤓
aasenamerve SimgeAydn yaa ben de Antepliyim ama eşim Antalyalı Antalyada yaşıyorum o yüzden. Antebi görünce atladım ben de 😀
Prensinannesi Bizde 33+2 haftaligiz oglum olucak allahin izniyel ediz alp dusunuyoruz bakalim. 33 haftalik olanlarim b3b3gi kac kilo acaba dun kontrolden gekdim 1980gramdi sanki bana biraz az geldi🤔
aasenamerve SimgeAydn Anladım benim de bütün ailem orda gebelikten dolayı da bayadır gidememiştim özendim şimdi 😊
Deney12 SimgeAydn merhabalar simge hanım. Ben de sizin gibi antepli değilim ama bir süredir antepte yaşıyorum. 28+5 olduk biz de 😍